Tačiau pasirodo, kad populiari dainelė apie A. Hitlerio sėklides tėra pusė tiesos, nes Trečiojo Reicho lyderis turėjo dar ir labai mažą penį, rašoma istorikų knygoje.

A.Hitleris kentėjo nuo įgimto defekto – hipospadijos, kuri nulėmė, kad jo vyriškumas buvo nenormaliai mažas, tvirtina istorikai Jonathanas Mayo ir Emma Craigie.

Itin mažu peniu laikomas toks lyties organas, kurio ilgis suglebus nesiekia 5 cm, o erekcijos metu būna maždaug 12 cm ilgio.

Savo knygoje „Hitler`s Last Day: Minute by Minute“ („A. Hitlerio paskutinė diena: minutė po minutės“) minėti istorikai teigia aptikę medicininių įrašų, kurie patvirtina slaptą fiurerio anomaliją, rašo „The Telegraph“.

Hipospadija gali būti tokia sunki, kad nuo jos kenčiantiems vyrams tenka šlapintis per skylutę lyties organo apačioje, o ne jo viršuje.

Ši naujiena pasirodė vos po dviejų mėnesių, kai vienas vokiečių istorikas pranešė radęs įrodymų, kad A. Hitleris iš tikrųjų turėjo tik vieną sėklidę, kaip ir buvo dainuojama garsioje 1939 metų dainelėje.

„Manoma, kad A. Hitleris kentėjo nuo dviejų genitalinių defektų – nenusileidusios sėklidės ir retos ligos, vadinamos penio hipospadija, kai šlaplė atsiveria užpakalinėje penio dalyje“, - rašė J. Mayo ir E. Craigie.

Jų atradimas gali paaiškinti, kodėl A. Hitleris bijodavo pasirodyti nuogas ir kodėl jį apimdavo įsiūčio priepuoliai.

Tai veikiausiai pakurstys diskusijas ir apie A. Hitlerio seksualinį gyvenimą – arba jo neegzistavimą.

Britų istorikas Ianas Kershaw A. Hitlerio biografijoje rašo, kad Austrijoje gimęs nacių lyderis bjaurėjosi bet kokio pobūdžio seksualiniu gyvenimu, nes bijodavo apsikrėsti kokia nors infekcija.

Tačiau yra įrodymų, kad jis per savo gyvenimą turėjo romantiškų ryšių su virtine moterų, įskaitant meilužę Evą Braun, su kuria kartu nusižudė 1945 metų balandžio 30 dieną.

Vokiečių biografas Heike Gortemakeris tikina, kad pora mėgavosi laimingu ir sveiku seksualiniu gyvenimu.

Teigiama, kad asmeninis A. Hitlerio gydytojas Theodoras Morellis taip pat diagnozavo fiureriui hipospadiją ir buvo skyręs jam hormonų bei amfetaminų, kad sustiprintų jo seksualinį geismą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (743)