Nors iš pradžių visi liekno kūno kulto atsisakymą ir įvertino kaip teigiamą pokytį, yra ir tokių, kurie tvirtina: moterys ir vėl spaudžiamos į rėmus atrodyti taip, kaip dabar madinga.

Moterų studijų profesorė iš Naujojo Hampšyro universiteto Courtney Marshall „The Daily Dot“ sakė, kad ji naujoje madoje nemato nieko teigiamo.

„Madingas riestas užpakaliukas, galingos šlaunys, tačiau ir idealiai plokščias pilvas. Juk tai neįmanoma“, – piktinasi profesorė.

Socialinėje žiniasklaidoje grožio mados kinta labai greitai ir jų aukomis tampa vis kita kūno dalis. Metų pradžioje visi kalbėjo apie Mons pubis – kūno dalį tarp bambos ir lytinių organų, kuri įprastai būna šiek tiek iškilusi. Kažkas nusprendė, kad tai negražu, ir pasaulis ėmė eiti iš proto. Imta kalbėti apie specialią operaciją, kurį šį „trūkumą“ pašalina.

Tad naujausia mada - odos susilenkimas per šlaunį. Arba turi, arba ne.

The Queen #thighbrow #thighbrows #kyliejenner

A photo posted by @thighbrowss on

The amazing #thighbrows 🙌🏼😍 @sydneyamaler

A photo posted by #THIGHBROWS™ 〰 OFFICIAL 〰 (@thigh.brows) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)