JAV kompanija sukūrė tualeto sėdynę, kuri naikina nemalonų kvapą, tad jam paslėpti naudojamas gaiviklis nebereikalingas, praneša AP.

Baterijomis maitinama sėdynė turi ventiliatorių, kuris įsiurbia orą ir praleidžia jį pro kvapus sugeriantį anglies filtrą, pasirinktinai – ir per kvėpinančią priemonę. Produkto vadybininkas Jerry Burger teigia, kad išradimo esmė – sunaikinti kvapą „ten, kur vyksta veiksmas“.

Drauge su šildomomis ir tamsoje šviečiančiomis unitazo sėdynėmis šis 90 dolerių kainuojantis išradimas priklauso naujai aukštųjų technologijų madai.

„Kohler“ pirmieji pradės pardavinėti kvapą naikinančią unitazo sėdynę. Panašią sėdynę 2006 m. pristatė „Brondell“, tačiau dėl nedidelės paklausos ji pasitraukė iš rinkos. „Kohler“ ketina šį išradimą įdiegti ir brangesnėse bidė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)