„Kur žmogus gali būti su savimi, atsigręžti į save – tik gamtoje. Čia tu pajunti besąlyginę meilę, tik iš gamtos tu gali ją gauti. Gamta visiškai nieko iš tavęs nereikalauja. Ką žmogus daugiausiai gali gamtoje – tai būti kuklus ir pasisemti stiprybės. Kiekvienas esame visatos dalis, o visatoje yra viskas tobula. Žmogus yra energija, ir jeigu mes priimame gyvoje, natūralioje gamtoje tą energiją, esame tobuli ir harmoningi. Kiek žmogus yra harmoningas, tiek jis gali būti stiprus šitame fiziniame kūne“, - „Žinių radijo“ laidoje „Mano sveikata“ kalbėjo D. Petraitienė.

Ji taip pat sakė, kad Žolinę ji švenčianti nurimdama. Pasak jos, Žolinė ir po jos einantis metas – tai ramybės ir susitelkimo laikas.

„Kiekvienam žmogui dabar pirmiausia reikia nurimti, nes pereiname į tą rudenio laikotarpį, kai gamta eina ilsėtis. Mes dabar galime sueiti į save, nes ta savastis yra tyloje. Kai žmogus nurimsta, jis susivokia, kodėl yra šitoje žemėje, ir šitą žmogų yra sunku iš pusiausvyros išvesti ir pakreipti į šoną“, - kalbėjo D. Petraitienė.

Laida „Mano sveikata“ transliuojama šeštadieniais 9.10 val.