Tik 4 proc. dideles pajamas gaunančių žmonių mylisi kiekvieną dieną. Tuo tarpu tarp mažai uždirbančių asmenų šis rodiklis yra triskart didesnis, rašo dailymail.co.uk.

Tyrimas taip pat parodė, kad trečdalis žmonių, per metus uždirbančių daugiau kaip 50 tūkst. svarų (200 tūkst. litų), mylisi tik kartą per savaitę.

Tuo tarpu tarp uždirbančiųjų mažiau kaip 15 tūkst. svarų (60 tūkst. litų) kartą per savaitę mylisi tik 17 proc.

Iš vidutinį atlyginimą gaunančių žmonių (nuo 15 tūkst. iki 34 tūkst. svarų (nuo 60 tūkst. litų iki 136 tūkst. litų)) lytinių santykių kelis kartus per savaitę turi 54 proc., o iš uždirbančių daugiau kaip 50 tūkst. svarų – 44 proc.

20 proc. mažas pajamas gaunančių žmonių savo potraukį seksui vertino „10 balų iš 10“, tačiau iš daug uždirbančių žmonių tą patį galėjo pasakyti tik 10 proc.

Tačiau tyrimas rodo, kad nors daug uždirbantys asmenys mylisi mažiau, jų seksualinis gyvenimas yra drąsesnis.

45 proc. gerai uždirbančių žmonių prisipažino bent kartą išbandę seksą trise. Palyginimui: iš uždirbančiųjų mažiau kaip 15 tūkst. svarų tai bandė tik 19 proc.

Net 83 proc. daug uždirbančių žmonių mylėjosi lauke. Tarp mažas pajamas gaunančių žmonių tai darė 66 proc.

Tačiau pastarieji labiau pasisėmė įkvėpimo iš erotinio romano „50 pilkų atspalvių“ („Fifty Shades of Grey“) – 40 proc. iš jų išbandė sekso vergijos imitavimą. Iš daug uždirbančiųjų tai darė 33 proc.

Anot 1 600 žmonių tyrimo, kurį atliko sekso prekių įmonė „Lovehoney“, tie žmonės, kurie darbovietėje užima dominuojančias pozicijas, miegamaje būna linkę rinktis pasyvesnį vaidmenį.

Tačiau visi sutinka dėl vieno dalyko: visų pajamų lygių atstovai savo sekso įgūdžius vertino vidutiniškai 7 balais iš 10.

Milijardierius seras Richardas Bransonas yra prisipažinęs, kad jaunystėje įstojo į „vienos mylios aukščio klubą“ – tai paremia išvadą, kad turtuolių seksualinis gyvenimas yra drąsesnis.

Žurnalui GQ jis pasakojo: „Skridau Freddie Lakerio lėktuvu ekonomine klase. Šalia manęs sėdėjo labai patraukli moteris“.

„Mes pradėjome šnekučiuotis ir nuėjome šiek tiek toliau. Jei atvirai, tai kiekvieno vyro svajonė. Man buvo maždaug 19 metų“.

„Lėktuvų tualetų problema ta, kad jie labai maži. Akrobatika negali trukti ilgai, nes nėra vietos ir žmonės pradeda baladotis į duris“.

„Lovehoney“ atstovas spaudai sakė: „Daug uždirbantys žmonės paprastai dirba ilgiau ir daugiau laiko skiria mintims apie savo karjerą. Tai padeda suprasti, kodėl jie rečiau mylisi“.

„Jie dažnai deda mažiau pastangų, kad išsaugotų santykius. Tai paaiškina, kodėl jie turi daugiau vienos nakties meilužių“.

„Daug uždirbantys verslininkai iš prigimties būna linkę labiau rizikuoti. Iš to seka, kad jie dažniau ryžtasi seksui lauke“.

„Tačiau džiugu iš šio tyrimo matyti, kad mažas pajamas gaunantys žmonės, dažniau gyvenantys su ilgalaikiais partneriais, paįvairina savo sekso gyvenimą, išbandydami miegamajame kažką nauja, pavyzdžiui, antrankius!“, - teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)