17
Kitas

Daug brolių turintys vyrai yra vaisingesni

Vis daugiau įrodymų byloja, kad tai, kiek turite brolių bei seserų ir kelintas esate tarp jų, gali turėti įtakos jūsų ūgiui, polinkiui į alergijas bei nutukimui vyresniame amžiuje, skelbia dailymail.co.uk. Be to, jeigu jūsų brolis ar sesuo serga kokia nors liga, jos rizika didesnė ir jums.

„Brolius bei seseris sieja ne tik tie patys genai, bet ir tokia pati socialinė padėtis bei gyvenimo būdo veiksniai. Be to, jie vieni iš kitų mokosi kaip elgtis, - teigia mokslų daktaras Sanjay Kinra, dirbantis epidemiologu Londono Higienos ir tropinės medicinos mokykloje. - Tai tapo naudingu įrankiu siekiant suprasti ligas“.

Kas bebūtumėte – vienturtis, vyresnysis brolis ar šeimos mažylis – perskaitykite žemiau pateiktą informaciją ir sužinokite, ką apie jūsų sveikatą atskleidžia jūsų broliai ir seserys.

17
Kitas

Daug brolių turintys vyrai yra vaisingesni

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)