Nuo reto pūslelinės viruso vyriškio galvą ir viršutinę kūno dalį išbėrė skausmingais, šlapiuojančiais spuogais, praneša dailymail.co.uk.

T. Greenhalgas, turintis jaurią odą ir sergantis egzema, įsitikinęs, jog užsikrėtė nervingai besikasydamas, kai po dviejų uždelstų savaičių žmona Kerry pagaliau pradėjo gimdyti.

Medikų teigimu, vyras greičiausiai užsikrėtė virusu viešoje vietoje, o šis transformavosi į šiurpų bėrimą.

Kai gimė mažasis Austinas, vyriškis pasijuto geriau ir išvyko iš ligoninės namo pamiegoti. Pabudęs po kelių valandų pamatė, jos kaklas paraudęs išbertas, bėrimas sparčiai išplito į krūtinę ir į veidą iki pat plaukų.

T. Greenhalgas pasitepė vaistais nuo egzemos, tačiau bėrimas virto šlapiuojančiomis žaizdelėmis. Galiausiai jis kreipėsi į medikus, o šie diagnozavo herpinę egzemą. Gydytojai skyrė antibiotikų, antivirusinių vaistų ir specialaus tepalo akims, nes nuo herpinės egzemos galima apakti.

Vyriškiui dvi savaites neleido matytis su naujagimiu sūnumi, kad jo neužkrėstų.

Moteris su kūdikiu išvyko namo, o jos sutuoktinis liko ligoninėje.

Praėjus savaitei mažąjį Austiną ėmė berti panašiai kaip tėvą. Kerry skubiai atvežė mažylį į ligoninę, ir medikai skyrė jam tokį patį gydymą kaip tėvui.

T. Greenhalgas gydėsi pusantro mėnesio. Randeliai nuo žaizdų sugijo tik po keturių mėnesių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)