„Lietuvos ryto“ televizija praneša, kad konkurso rezultatais suabejojo ir juos apskundė medikas Arvydas Ramelis, kuris nepateko į antrąjį etapą. Kandidatas suabejojo, ar tikrai neišsprendė nė pusės testo. Jis pasidomėjo, kokių klaidų padarė, ir aptiko keistenybių - teisingi atsakymai įvertinti kaip klaidingi.

Paskelbus konkurso rezultatus paaiškėjo, kad maksimalų balų skaičių surinko tik Evaldas Navickas, o jo keturi konkurentai neatsakė nė į pusę klausimų.

Sostinės valdininkai nenoriai komentuoja susidariusią situaciją. Savivaldybės atstovas Gintaras Žandaravičius televizijai sakė, kad situaciją aiškinasi speciali komisija. „Įsivėlė dvi techninės klaidos į testus, dėl to ir pasipiktino. Bet tai įtakos rezultatams neturėjo“, - sakė jis.

A. Ramelis abejoja, kad bėda tik tokia. Jei buvo techninės klaidos, tuomet keista, kad E. Navickas vis tiek surinko maksimalų balų skaičių.

E. Navickas atsisakė komentuoti situaciją.

„Lietuvos ryto“ televizijos žiniomis, aistros dėl poliklinikos vadovo posto verda, nes planuose yra sujungti kelias gydymo įstaigas ir parduoti dalį nekilnojamo turto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)