Su krauju žmogus paveldi talentus ir tam tikras charakterio savybes. Pirmą kartą 1971 m. apie tai prabilo japonas Sasahiko Nomi. Dabar teoriją plėtoja jo sūnus Tositaka Nomi. Na o gydytojas Peteris D’Adamo įsitikinęs, kad reikia maitintis pagal kraujo grupę, nes nuo jos priklauso skrandžio rūgštingumas.

Turintiems pirmą kraujo grupę svarbus visuomenės pripažinimas už nuopelnus. Šios kraujo grupės žmonės mėgsta darbą, jie žvelgia į pasaulį plačiai atvertomis akimis. Pirmos kraujo grupės vyrams meilė reikalinga ne mažiau, nei maistas. Jie geba stipriai prisirišti, bet egoizmas gali viską sugadinti.

Moterys būna sumanios namų šeimininkės, tokios ir būna, kol namuose yra pinigų, o šalimais – jų pramogoms parūpinantis vyras. Priešingu atveju gyvenimas pasidaro pilkas ir monotoniškas. Dar vienas bruožas – savininkiškumas ir pavydumas.

Antros kraujo grupės atstovai – perfekcionistai, kuriems svarbiausia – detalės. Kartai šie žmons būna ypatingai jautrūs užstringa vienoje vietoje, neina į priekį. Jie retai tampa lyderiais. Jei jie vadovauja, kelia neįgyvendinamus reikalavimus. Jie gali labai ilgai dirbti be pertraukos, ko nepasakytum apie kitus.

Antros kraujo grupės vyrams gyvybiškai būtina draugystė ir meilė. Jie dažnai anksti veda, pasižymi ištikimybe, mėgsta, kad namuose juos suptų komfortas ir rūpestis.

Moterys gali ištekėti be didelių jausmų, kita vertus, jos mano, kad santuoka pagrindas turi būti harmonija. Jos nelinkusios demonstruoti meilės. Kuo mažiau romantikos, tuo joms geriau. Antrą kraujo grupę turi aktorės Gwyneth Paltrow, Christina Ricci, Sarah Michelle Gellar, dainininkė Britney Spears, iš vyrų – dainininkai Robbie Williamsas ir Ringo Starras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)