Kitos teigia, jog pasiryžusios skolintis tūkstančius svarų, kad tik jie kuo greičiau būtų pašalinti iš jų kūno.

Jungtinės Karalystės Sveikatos departamentas teigia, jog PIP bendrovės pagaminti krūtų implantai nekenksmingi. Pareigūnai tvirtina, jog juos turinčių moterų sveikatai grėsmės šie implantai nekelia.

Prieš pusę metų „Newsbeat“ kalbino daugiau nei 150 moterų, turinčių minėtosios Prancūzijos bendrovės pagamintus krūtų implantus. Dabar žurnalistams pavyko susisiekti su 70 iš jų.

Moterų buvo klausiama, kaip jos jaučiasi dėl savo implantų, iš kur gavo pinigų jų pašalinimui ir ar labai jaudinasi dėl jų įtakos sveikatai.
33 moterys vis dar gyvena su PIP implantais. Visos jos teigia, jog dėl to patiria nuolatinį stresą ir norėtų kuo greičiau jų atsikratyti.

Dauguma krūtis pasididinusių moterų prisipažino, jog, kai lankėsi pas gydytojus apžiūrai, slapta vylėsi, jog jų implantai įtrūkę. Kelios privačios klinikos pažadėjo implantus nemokamai pakeisti naujais, jei paaiškės, jog jie pažeisti.

26 metų Natalie Black iš Meidenhedo Berkšyre PIP implantuos įsidėjo 2008 metais. Moteris teigia neturinti pinigų juos pakeisti naujais.

„Kol laukiau apžiūros rezultatų, slapta vyliausi, kad implantuose ras menkutį įtrūkimą“, -prisipažino britė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)