Kaip skelbia leidinys „Bild“, keturiasdešimtmetė stomatologo asistentė Grit Funke ir jos mylimasis iš Nigerijos buvo labai apstulbę, kai jiems gimė skirtingų odos spalvų mažylės.

„Pirma pasaulį išvydo baltaodė mergaitė, o tuomet pasirodė jos juodaodė sesutė. Akušerė negalėjo patikėti savo akimis“, - pasakoja laiminga mama.

„Mes su draugu daugiau atžalų susilaukti nebenorėjome. Jau turime sūnų, dar du berniukus auginame iš mano pirmosios santuokos. Tačiau sužinojau, kad laukiuosi. Paaiškėjo, jog bus dvynukės“, - sakė vokietė.

Baltaodei mergytei duotas Leonie vardas, o juodaodė pavadinta Louise. Mažylės jaučiasi gerai. Laiminga mama teigia jau pastebėjusi jų charakterio skirtumų.

„Louisa daug ramesnė, ilgiau miega. Nuolat kartoju, jog tai džiugūs genai iš Afrikos. Labai laukiu žmonių reakcijos, kai joms ūgtelėjus išeisime į gatvę, visa šeima. Manau, kad kai kurie aplinkiniai bus truputį sutrikę“, - šypsosi laiminga mama.

Vokietijoje pastaraisiais metais jau buvo du tokie atvejai – vienas Berlyne (2008 metais), o kitas Leipcige (2005 metais).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją