Mero Rimanto Mikaičio teigimu, svarstyti šį klausimą atsisakė ir jo iniciatoriai, vienas kurių socialdemokratas Artūras Orlauskas su šeima atostogauja užsienyje ir posėdyje nedalyvauja.

ELTA primena, kad pirmas skandalu virtęs viešas bandymas nuversti iš posto K. Mazurkevičių buvo per jo atostogas. Bet tuomet politiko A. Orlausko atvestas laikinasis direktoriaus pavaduotojas Eduardas Vaitkus ligoninėje tedirbo vos pustrečios dienos. Nes teismas priėmė sprendimą, stabdantį to asmens paskyrimą direktoriauti nulėmusį Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Antano Navakausko įsakymą.

Teismo nutartis priimta rugpjūčio 18 dieną, bet A. Navakauskas savo įsakymą atšaukė tik rugsėjo 2 dieną. Todėl ligoninė šį antradienį "momentiniam" direktoriui turėjo sumokėti ne tik atlyginimą, bet ir pinigus už priverstinę pravaikštą.

Tokiu būdu kai kurių miesto politikų žaidimai jų įsteigtai Kauno klinikinei ligoninei jau kainavo apie 6 tūkstančius litų. Gydymo įstaigos darbuotojų patirto psichologinio, emocinio teroro pasekmės kol kas lieka niekaip neįvertintos.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją