Šiam konkrečiam gėrimui ruošti reikia galingų supermaistu vadinamų lapinių kopūstų, špinatų ir kalendros. Šie produktai suteiks tokios didelės naujos jūsų organizmui, kad jis jums tikrai padėkos. Ir jeigu mintis, kad reikės gerti kažkokį žalią birzgalą verčia raukytis, nesijaudinkite!

Gėrimui gaminti naudojamas obuolys suteikia lengvo saldumo, kuris gerokai pagerina skonį, rašoma skinnyms.com.

Vienoje šio gėrimo porcijoje yra 158 kalorijos, 1 gramas riebalų, įskaitant 0 gramų sočiųjų riebalų, 0 gramų transriebalų, 0 mg cholesterolio, 112 mg druskos, 39 gramai angliavandenių, 9 gramai ląstelienos, 20 gramų cukraus ir 5 gramai baltymų.

  • Sudedamosios dalys:
  • 2 salierų stiebai, supjaustyti
  • 1 nedidelis agurkas, supjaustytas
  • 2 lapinio kopūsto lapai
  • Sauja šviežių petražolių ar kalendros
  • Vienos citrinos žievelė
  • 1 obuolys be sėklų, supjaustytas
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čija sėklų

špinatai
Foto: Shutterstock


Gaminimo instrukcija

Jeigu naudosite sulčiaspaudę: sudėkite visus ingredientus, išskyrus čija sėklas, į sulčiaspaudę ir išspauskite sultis, o vėliau pridėkite čija sėklų.

Jeigu naudosite trintuvą: sudėkite visus ingredientus ir įpilkite vieną puodelį atšaldyto vandens. Galite įdėti ledo, jeigu norite. Viską sutrinkite. Jeigu kokteilis jums per tirštas, galite jį perkošti.