Per dvidešimt mugės dalyvių lankytojams pasiūlys įvairių ekologiškų produktų, rytietiškų aksesuarų, kristalų, bus galima pasitikrinti auros būklę, apsilankyti astrologo konsultacijose, masažuose, reiki, gongų terapijose, bus galima įsigyti firminės jogos aprangos vyrams ir moterims, jogos atributikos ir dar daugiau, rašoma pranešime spaudai.

Festivalio idėjinis autorius Arūnas Katauskas teigia, kad „Jogos dienos“ – sparčiai augantis ir turintis poreikį festivalis, kuris ateityje vyks ir kituose Lietuvos miestuose. Festivalio idėja – ne tik supažindinti kuo daugiau žmonių su sveikata bei padrąsinti sveikatinimosi būdus, bet ir priminti ir pasidžiaugti, jog visi praktikai, mėgėjai, skirtingų mokyklų mokytojai gali pabūti drauge vienoje vietoje.
Festivalis apima paskaitas, seminarus, kultūrines programas, praktinius užsiėmimus: mankštą, jogos asanas, o taip pat masažus, filmų peržiūras ir mugės dalyvių paslaugas.

Esant „Jogos dienų“ poreikiui, sveikesnį gyvenimo būdą renkasi vis daugiau žmonių, nes toks gyvenimo būdas taupo mūsų laiką ir pinigus, jis sveikesnis, pigesnis, padedantis žmogui greičiau progresuoti.

Įvairių praktikų ir mokymų gausa duos galimybę atsirinkti sau patrauklią metodiką, kaip augti ir tobulėti. Trijų dienų festivalyje žiniomis ir patirtimi dalinsis įvairūs lektoriai: ypatingą kūno lankstumą demonstruojantis žymus jogas iš Latvijos Sergėjus Pavliukevičius, psichiatras Aurelijus Veryga, sveikuolių sąjungos prezidentas Dainius Kepenis, kardiologė, natūralios medicinos centrų Vilniuje ir Kaune įkūrėja Jelena Tulčina, lektorius eruditas – Tomas Girdzijauskas, techn. mokslų daktaras Artūras Dabkevičius, ajurvedos gydytoja Asta Keturkienė ir kiti. Visas tris renginio dienas ruošiami kultūriniai pasirodymai su įvairiais atlikėjais, šokėjais.

„Jogos dienos 2016“ festivalis vyks gruodžio 2-4 dienomis Vilniuje, LITEXPO parodų rūmuose. Penktadienį lankytojai rinksis nuo 14 val. Bendras įėjimas penktadienį nemokamas.

Apie išankstinius bilietus į mokamas paskaitas ir daugiau informacijos rasite svetainėje čia.

Vaizdo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją