Į šiuos ir dar daugiau aktualių klausimų nemokamai transliuojamos konferencijos metu atsakys savo sričių specialistai – mokslininkai.

Lietuvos jūrų muziejus pranešime žiniasklaidai kviečia nemokamai stebėti baigiamąją tarptautinio projekto „Sėkminga vaikų ir suaugusių, turinčių psichikos ir elgesio sutrikimų, psichologinė ir sensorinė reabilitacija“ konferenciją internete. Registracija į tarptautinę konferenciją: https://bit.ly/38g1IIm

Lietuvos jūrų muziejaus nuotr.

Konferencijos dalyviai turės galimybę išgirsti aktualią informaciją – pranešimus skaitys vedantys Lietuvos ir Latvijos neuro reabilitacijos srities mokslininkai: prof. dr. Alberto Skurvydo pranešimą „Judesių valdymo ir kinestezijos mokslo naujovės“, prof. dr. Daiva Mockevičienės pranešimą „Psichikos ir elgesio sutrikimų kompleksinis vertinimas taikant neurosensomotorinę integraciją“, prof. dr. Giedrės Kavaliauskienės pranešimą „Sensoriniai sodai – socialiai pažeidžiamų grupių rekreacijai, mokymui ir terapijai“, Liepojos Universiteto prof. dr. Baibos Trinite ir vaikų psichiatrės Evijos Silinos pranešimus. Konferencijos pranešimai bus sinchroniškai verčiami į nacionalines kalbas. Konferencijos metu bus pristatyti Lietuvos jūrų muziejaus Sensorinės integracijos laboratorija, kurioje veikla derinama kartu su delfinų terapija.

Lietuvos jūrų muziejaus nuotr.

Taip pat bus pristatyti partnerių pasiekti naudingi projekto rezultatai: VšĮ Palangos asmens sveikatos priežiūros centras kartu su partneriais Lietuvos jūros muziejumi, socialiniu rūpybos centru „Kuržemė“ (Latvija) ir ligonine „Piejūras“ (Latvija) darniai dirbo 24 mėnesius ir džiaugiasi pasiektais rezultatais. Įdiegtos naujos ir inovatyvios sensorinės integracijos paslaugos, sukurta sveikatos apsaugos specialistams nemokamai prieinama sensorinių sutrikimų metodika (www.palangospoliklinika.lt), įrengti sensorinės integracijos kambariai.

Konferencija „Sėkmingas tarpsieninis bendradarbiavimas vaikų ir suaugusių, turinčių psichikos ir elgesio sutrikimų, reabilitacijoje“ įvyks 2020 m. lapkričio 19 d., 11:00 – 15:00 val. internetinėje erdvėje. Konferencijos pranešimai bus sinchroniškai verčiami į nacionalines kalbas!

Registracija į konferenciją Zoom platformoje: https://bit.ly/38g1IIm

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)