Dėl prieš trejus metus nutikusio įvykio, Martyna buvo netekusi beveik visų dantų. Klinikos MALO CLINIC | DPC vadovo Simono Bankausko teigimu, nors pacientės dantų situacija buvusi sudėtinga, operacija pavyko sėkmingai.

„Pacientės burnoje buvo likę vos keli dantys. Atlikus kompiuterinės tomografijos tyrimą, paaiškėjo, kad likusios dantų šaknys nėra tinkamos protezavimui. Dėl to pacientei pasiūlėme unikalią All-on-4® metodiką (išvertus iš anglų kalbos „Visi ant keturių“), kai ant keturių implantų yra pritvirtinami nauji neišimami dantys. Jai buvo atlikta tiek viršutinio, tiek ir apatinio žandikaulio operacija“, - sakė S. Bankauskas.

Sėkminga operacija truko kiek mažiau nei 3 valandas, tačiau Martyna jų nejuto.

Martynos F. pokyčiai
„Pacientė labai jaudinosi prieš operaciją, tad visas gydymas buvo atliktas naudojant sedaciją, ji buvo primigdyta, kad nieko nejaustų. Pacientui pageidaujant atliekama ir narkozė, kai gydytojas anesteziologas visiškai užmigdo pacientą. Tačiau Martynos atveju buvo pasirinkta sedacija, kad pacientė nusiramintų ir pailsėtų operacijos metu. Pati implantacija buvo visiškai neskausminga, nes pacientė operacijos metu buvo užmigdyta“, - patikino didžiausio odontologijos klinikų tinklo Lietuvoje vadovas S. Bankauskas.

Pacientę operavę medikai sako esantys patenkinti pasiektu rezultatu – tiek techniniu, tiek estetiniu aspektais.

MALO CLINIC | DPC gydytojų komanda yra labai patenkinta, kad pavyko pacientei sugrąžinti svajonę šypsotis. „Džiaugėmės kartu su paciente, kai jai vėl buvo sugrąžinta šypsena uždėjus neišimamus, ant implantų tvirtai besilaikančius naujus dantis“, - pripažino S. Bankauskas.

Martynos F. pokyčiai
Tokios operacijos kaip ši (viso žandikaulio atkūrimo operaciją All-on-4®) šioje klinikoje atliekamos kiekvieną dieną. Skaičiuojama, kad per metus gražia ir sveika šypsena džiaugiasi daugiau nei 300 pacientų, o pačių implantų įsriegiama net daugiau nei 2500 per visus metus. MALO CLINIC | DPC – didžiausias odontologijos klinikų tinklas Lietuvoje. Šiuo metu yra 7 klinikos – Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Jurbarke, Raseiniuose, Mažeikiuose, Anykščiuose.

Birželio 30 d. ištraukti paskutiniai siūlai ir jau galima palyginti prieš ir po nuotraukas.

Martyna F. po operacijos tikino, dar seniai nebuvusi tokia laiminga ir kiekvieną kartą nusišypsanti savo atvaizdui veidrodyje.

„Labai dėkoju tiek visai gydytojų komandai, tiek DELFI skaitytojams. Galėčiau sakyti „ačiū“ iki gyvenimo pabaigos! Gal kitiems tai ir atrodo menkniekis, tačiau man – tai nuostabi dovana. Jaučiuosi labiau pasitikinti savimi ir imsiuosi visų pastangų susitvarkyti gyvenimą. Ačiū visiems, kurie aukojo pinigų – susidariau mokėjimų grafiką ir jau greitai išlipsiu iš skolų. Ačiū“, - pasikeitusia padėtimi negalėjo atsidžiaugti moteris.

MALO CLINIC | DPC klinikose teikiamos visos bendrosios ir šiuolaikinės odontologinės priežiūros, protezavimo ir chirurginės paslaugos – nuo dantų balinimo iki implantacijos procedūrų. MALO CLINIC | DPC specialistų komanda specializuojasi atkuriant prarastą dantų funkciją švedų gamintojo dantų implantais, panaudojant kompiuterinį planavimą implantacijos procedūrai bei dantų atkūrimui. Šios technologijos sudaro galimybę atkurti kramtymo funkciją pacientui jau tą pačią arba kitą dieną po implantacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)