Apie ligą pranešė skausmas „iš skrandžio“

Praėjusių metų rugpjūtį Janina, kaip pati pasakoja, pajautė labai keistus simptomus, kurie privertė ją sunerimti ir kreiptis į gydytojus.

„Man taip atrodė, kad iš skrandžio stipriai suskaudo ir skausmo impulsas perėjo į galvą. Pradėjau ieškoti priežasčių. Nuėjau pas šeimos gydytoją, vėliau pas neurologą, kitus gydytojus, jie nieko nerado. Vėliau, kovą, per vieną dieną patyriau du tokius pat priepuolius. Vyras labai išsigando, iškvietė greitąją, mane nuvežė į Santaros klinikas, bet taip pat pasakė, kad nieko nėra. Patarė į kreiptis į kardiologą, neuropatologą. Prieš tai buvo paskirtas kineziterapeutas, dariau įvairias mankštas, kadangi dirbu sėdimą darbą“, – sakė Janina.

Kovo mėnesį moteriai paskambino brolis ir pasakė, kad jam buvo nustatytas plaučių vėžys. Janina prisiminė, kad kartu su broliu turi tą pačią kraujo grupę, tokią pat, kaip jų tėčio. O tėčio giminėje buvo daug plaučių vėžio atvejų – šia liga sirgo ir tėtis, ir jo brolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją