Išgirdus diagnozę Jane buvo vos 35 metai. Moteris turėjo daug svajonių, profesinių tikslų ir siekių. Kaip pati Jane sako, ji tiesiog negalėjo patikėti, kad nėra jokių kitų gydymo būdų, išskyrus įprastą chemoterapiją. Moteris atsisakė minties, kad neturi ateities. Jane pasinėrė į mokslinius straipsnius. Jai buvo lengva greitai rasti, suprasti ir įsisavinti reikalingą informaciją, mat pati Jane buvo diplomuota kineziterapeutė, tad mokslinis darbas jai nebuvo svetimas. Supratusi, kad vėžys veikia kaip parazitas, kuris vagia žmogaus maisto medžiagas ir naudoja juos kaip ginklus, Džeinė nusprendė tapti bandomąja jūrų kiaulyte. Niekas nebandė vienu metu taikyti skirtingų terapinių būdų, pavyzdžiui, saugių senųjų vaistų ir natūralių vaistinių medžiagų mišinių, kurie visi kartu kovotų prieš nenormalią vėžio medžiagų apykaitą.

Vėžiui gyvuoti ir plisti reikalinga gliukozė, glutaminas, riebalų rūgštys, ketonai bei sotieji riebalai. Jane suprato, kad norint sunaikinti vėžines ląsteles-jas reikia priversti badauti. Vėžys labai nuilsina šeimininko kūną. Ar įmanoma jį priversti badauti, bet nedaryti žalos savo organizmui? Jane yra gyvas pavyzdys, kad įmanoma!

Jane iš savo mitybos pašalino cukrų ir kitus, vėžio mėgstamus produktus. Pasikeitė ne tik mityba: Jane ėmė vartoti stiprius vaistus-papildus. Iš medicinoje seniai žinomų paprastų vaistų, taikomų kitų ligų gydymui, Jane sukūrė unikalų kokteilį, marinantį vėžį. Svarbu pabrėžti, kad visi ginklai prieš vėžį buvo nukreipti vienu metu, tad veikė sinergiškai – stiprino antivėžinį poveikį. 2004-uosius metus galima drąsiai vadinti Jane atgimimu: vėžys pasitraukė į remisijos fazę. Ir nuo 2004 metų nebuvo grįžęs.

„Tai yra pasakojimas apie tai, kaip aš nugalėjau vėžį ir nutiesiau kelią į pasveikimą, kelią, kuris padėjo ne tik atsikratyti vėžio, bet ir atgauti energiją bei sveikatą. Šioje kelionėje atradau keletą mano požiūrį į vėžį nulėmusių paprastų tiesų: priversk vėžį badauti, sustabdyk jo plitimą savo organizme, o tada išspirk jį lauk.

Kaip Jorkšyro terjeras įsikabina į batą ir atsisako jį paleisti, taip aš įsikabinau į gyvenimą. Noriu jums parodyti, kad ir jūs galite taip padaryti. Jeigu jums buvo pasakyta, kad nieko daugiau padaryti negalima, aš noriu jums pranešti, kad tai beveik neabejotinai yra netiesa.“

Ištrauka iš knygos :

„Mano protokolo esmė: priverskite jį badauti, neleiskite jam išplisti, „išspirkite“ jį lauk.

Priverskite vėžį badauti, taikydami keturis pagrindinius būdus: fizinį krūvį, dietą, papildus ir ne pagal nustatytas indikacijas naudojamus vaistus. Be to, privalote pakeisti gyvenimo būdą. Tai taip pat svarbu, kaip ir vartoti vaistus.

1) Nuolat laikykitės mažo glikemijos indekso dietos. Jokių sukčiavimų!

Venkite visų paprastųjų cukrų. Be abejo, iš savo mitybos raciono turėsite išbraukti ir daugiau maisto produktų, tačiau į mitybos pokyčius žiūrėkite kaip į gydymą. Ateityje, jeigu jausite teigiamų sveikatos pokyčių, galėsite retkarčiais leisti sau suvalgyti ką nors iš draudžiamų produktų sąrašo. Jeigu jūsų vėžį skatina glutaminas, nevalgykite raudonos mėsos, net paukštienos (asparaginas), ir sumažinkite kitų baltymų kiekį (net pupelėse yra glutamato).

Laikykitės daugiausia žuvies dietos. Visos vėžinės ligos mėgsta riebalus, todėl išbraukite iš savo mitybos sočiuosius riebalus. Gerkite šaltalankių aliejų ir omega-3 papildą – jie pasižymi priešuždegiminiu ir lipidus moduliuojančiu poveikiu. Venkite „ekstremalios“ dietos ir būkite protingi.

2) Kol sergate vėžiu, taikykite protarpinį badavimą (riboto laiko maitinimąsi).

Nerekomenduojama protarpinio badavimo laikytis ilgą laiką. Badavimas turi tęstis vieną ar dvi dienas. Arba nevalgykite po šeštos valandos vakaro iki vienuoliktos ar dvyliktos kitos dienos valandos. Sumažinkite maisto porcijas, ypač vakare. Nusistatykite pasiekiamus tikslus, bet su vėžiu elkitės griežtai ir tris mėnesius laikykitės nustatytos mitybos.

3) Sportuokite.

Po kiekvieno valgio eikite pasivaikščioti greitu žingsniu, o vaikščiodami suspauskite ir atleiskite sėdmenis. Jeigu galite, kuo daugiau mankštinkitės. Venkite didelių fizinių krūvių, nes tai tik silpnins jūsų imunitetą. Penkiolikos minučių pasivaikščiojimas po vakarienės vietoje gulėjimo ant sofos ir TV žiūrėjimo atsipirks su kaupu. Priešingu atveju, blogosios medžiagos tiesiog liks organizme ir vėžys per naktį sėkmingai naudos jas kaip „kurą“.

4) Turite atsirinkti tuos vaistus, kurie tinka jums.

Visi šie vaistai pasižymi plačiu poveikiu. Gydymui taikykite tuos, kurių šalutinis poveikis mažiausias.

Derinkite vaistus ir papildus, kurie veikia skirtingus, o ne tuos pačius vėžio maitinimosi kelius, nes kitaip tarp vaistų nebus sinergijos. Dėl vaistų taikymo gydymui visada tarkitės su gydytoju, nes dozes reikia didinti atsargiai. Saugokitės vaistų neigiamos sąveikos ir visada prieš pradėdami vartoti vaistą, pasitarkite su gydytoju.“

Šį savaitgalį Jane McLelland bus galima sutikti Kaune vyksiančiame renginyje „Sveikatos dienos 2020“ bei Vilniaus knygų mugėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)