22 metų Katie Stephens iš Ontarijo „CTV News“ sakė, kad su savo vaikinu 25 metų Eddie Zytneriu atostogavo Punta Cana esančiame „IFA Villas Bavaro Resort“ kurorte. Dar ilsėdamiesi pajuto, kad ima niežėti pėdos.

Pora žurnalistams pasakojo girdėjusi apie smėlio erkutes, tad pirmiausia pamanė, kad šie nemalonūs pojūčiai – būtent jų darbas.

Grįžęs po atostogų namo, sausio 18 dieną E. Zytneris pastebėjo, jog pėdos pradėjo smarkiai tinti, o ant pirštų ėmė formuotis guzeliai.

Vaikinas savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ parašė manęs, kad tai dėl paprasčiausių vabzdžių įkandimų, tačiau kiekvieną dieną situacija drastiškai blogėjo ir blogėjo.

Pora pasidalino kojų nuotrauką, ją rasite – čia. Įspėjame, kad vaizdas gali šokiruoti.

Pirmieji du gydytojai, į kuriuos jis kreipėsi, negalėjo pasakyti, kodėl tinsta jo pėdos, tačiau trečias gydytojas atpažino ligą, nes neseniai buvo matęs kažką panašaus – į jį dėl tos pačios problemos buvo kreipęsi pacientas, neseniai lankęsis Tailande.

Remiantis vaikino įrašu socialinėje žiniasklaidoje, pora per atostogas apsikrėtė nematodų lervomis. Mergina įsitikinusi, kad parazitai juos užpuolė vaikščiojančius smėlėtais Punta Cana esančio kurorto paplūdimiais.

Gydytojas porai skyrė vaistų, skirtų naikinti žmogaus organizme besiveisiančius parazitus. Deja, konkrečiai tokių vaistų Kanadoje jiems gauti nepavyko, nes jie šalyje nelicenzijuoti. Merginos mamai teko vykti į JAV Detroito miestą, kur galėjo jų nusipirkti.

Mergina pridūrė, kad savo istorija nusprendė pasidalinti socialiniame tinkle, nes nori įspėti į egzotiškas keliones vykstančius būti atsargius. E. Zytneris sako, kad medikai irgi turėtų būti geriau pasirengę tokiems atvejams.

Vaikino teigimu, gydymas padeda, laimei, jie kasdieną jaučiasi vis geriau. Susisiekti su kurorto atstovais žurnalistams nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)