Madalin Giorgetta Frodsham pasidalino patarimais, kaip sustangrinti užpakaliuką toms, kurios nekenčia pritūpimų. Perte gyvenantis socialinio tinklo „Instagram“ modelis neseniai papasakojo apie savo mankštos režimą ir ypač apie tai, kodėl niekada nedaro pritūpimų.

Nors dabar plačiai manoma, jog geriausias būdas suformuoti stangrų užpakaliuką yra daryti pritūpimų, ji jų visai nedaro. Nors pati ji pripažįsta, kad ir šis pratimas yra gana efektyvus.

„Pritūpimai yra nuostabus pratimas, kurio tikrai nereikėtų nuvertinti, – socialiniame tinkle rašė australė. – Tačiau aš nekenčiu pritūpimų ir niekada jų nedarau. Laimei, pritūpimai nėra vienintelis pratimas norinčioms turėti tobulą užpakaliuką.“

Vietoj pritūpimų M. G. Frodsham daro įvairių ištvermės didinimo pratimų, padedančių užtikrinti maksimalų raumenų augimą: tai ir dubens kėlimas, ir sėdmenų tiltukai, ir mostai kojomis atgal prisikabinus prie lyno treniruoklio, kojų mostai į šonus su guma ar vaikščiojimas į šonus su guma šiek tiek prisėdus.

„Atlikite šiuos pratimus ir stebėkite, kaip jūsų užpakaliukas apvalėja! – sakė M. G. Frodsham, taip pat paraginusi nepamiršti, kad labai svarbus yra nuoseklumas. – Nepamirškite, kad rezultatai pasiekiame nuoseklumu, užsispyrimu ir PROTINGU darbu.“

M. G. Frodsham anksčiau savo tinklaraštyje paaiškino, kad sėdmenis treniruoja šešias dienas per savaitę. Savo mankštą ji dalija į tempimo, aktyvavimo ir auginimo pratimus.

„Tempimo pratimai yra aukšto intensyvumo pratimai. Pavyzdžiai – pritūpimai su svoriu ir įtūpstai. Aktyvavimo pratimai yra vidutinio intensyvumo pratimai. Pavyzdžiai – dubens kėlimas ir sėdmenų tiltukai, mostai kojomis atgal lyno treniruoklyje. Auginimo pratimai yra mažiausio intensyvumo pratimai, pavyzdžiui, pritūpimai su svoriu, sėdmenų tiltukai su pasipriešinimo guma ir vaikščiojimas į šonus užsidėjus gumą ir kiek prisėdus“, – paaiškino M. G. Frodsham.

Ji taip pat suvartoja daugiau kalorijų, taip skatintdama sėdmenų augimą. Anksčiau ji per dieną suvartodavo 800 kalorijų norėdama sulieknėti. O dabar per dieną suvartoja 2300 kalorijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)