Šiuo metu Lietuvoje parduodami 120 „Dr. Theiss“ vardu registruoti produktai. Tai ir populiarios dantų pastos „Lacalut“, vaikams ir suaugusiems skirti natūraliu pagrindu sukurti tepalai, sirupai ir kitos prekės. Su vaistininkų bendruomene susitikęs vyras davė pažadą mūsų šalyje vėl organizuoti seminarus apie sveiką gyvenimo būdą, rašoma pranešime spaudai.

- Malonu jus sutikti vaistinėje. Kokiu tikslu atvykote į Lietuvą?

- Būsiu atviras, mano lietuvė žmona Laura Theiss yra kur kas didesnė žvaigždė, nei aš. Nors daugelis gerai žino mano produktus, bet dabar esu jos palydovas – žmona šiandien Vilniuje fotografuoja naujausią savo apatinių drabužių kolekciją. Sugrįžęs čia po daugelio metų matau, kad tai buvo per didelis tarpas, su vaistininkais susitarėme, kad ir vėl grįšiu vesti seminarų, kurie pasirodo specialistams labai reikalingi. Džiaugiuosi tuo ir pažadu, būsiu Lietuvoje vis dažniau.

- Kuo dabar gyvena jūsų bendrovė, kokia tolesnė jos strategija?

- Dr. Theiss Naturwaren GmbH įmonė buvo įkurta 1978 metais, o jos filosofija paremta natūralumu. Kompanija gamina ir parduoda natūralias sveikatos priežiūros bei grožio priemones. Siūlome odai skirtus produktus pagamintus iš alyvuogių aliejaus, kojų ir pėdų priežiūros priemones, taip pat vaistus nuo sąnarių ir raumenų skausmo bei burnos ir higienos produktus. Parduodame ir augalinių aliejų muilus sausai, jautriai, neurodermatito pažeistai ir paraudusiai odai, aliejus terapiniam naudojimui, kūno losjonus, rankų ir veido kremus bei šampūnus. Nors didžiąją mano kompanijos dalį sudaro „Lacalut“ produkcija, tačiau tikrai turime nemažai ir kosmetikos produktų.

Vokietijoje mūsų įmonės kosmetika susilaukė itin didelės sėkmės. Ja prekiaujame išskirtinai tik vaistinėse. Mūsų naujiena, kuri labai pasiteisino Vokietijoje, tikiu sudomins ir Lietuvos rinką – kosmetikos prekės su hialuronu. Apie tai galėsiu papasakoti jau visai netrukus, jo esmė kuo ilgiau išsaugoti sveiką ir gražią odą. Pavyzdžiui, labai intensyvų serumą skirtą blakstienoms, kuris suteikia spalvą ir tuo pačiu jas stiprina.

- Jūs pats esate vaistininkas, bet vis dažniau kalbate apie kosmetiką. Lietuvoje tik šiais metais atidarytos pirmosios grožio vaistinės, ką jūs asmeniškai galvojate apie tokią naują koncepciją, kai kosmetika įsigyjama vaistinėje?

- Mano šalyje kosmetika vaistinėje tampa vis reikalingesnė. Vaistininkai gali profesionaliai patarti, jie žino ir supranta visus ingredientus ir jiems labai svarbu tobulėti šioje srityje. Labai norėčiau pasveikinti Lietuvą, kad jūs taip pat įžengėte į šią sritį, nes tai ateitis – vaistininkas visuomet padės susirgusiam žmogui, bet dabar kur kas svarbiau ekspertinis patarimas tuomet, kai žmonės sveiki.

Kalbėti apie dermo kosmetiką, medicininę, gydančiąją kosmetiką yra vaistininko užduotis ir jie tai išmano geriausiai. Žinoma, privalome šviesti vaistininkus apie tai ir būtent tai aš darau savo gimtojoje šalyje.

- Žinoma, kad 8 iš 10 prancūzių kosmetiką perka tik vaistinėse, o kaip Vokietijoje?

- Įspūdingi skaičiai, deja, Vokietijoje taip kol kas nėra. Gal tik pusė moterų kosmetiką perka vaistinėse. Bet tas skaičius auga. Kosmetika yra ta sritis, kuria turi pasirūpinti vaistinės.

- Ką patartumėte lietuviams artėjančio rudens proga, kad būtumėm sveikesni, energingesni ir jaustumėmės geriau?

- Nepasakysiu nieko stebuklingo – tikrai labai rekomenduoju maisto papildus ir vitaminus. Pats svarbiausias vitaminas yra vitaminas C. Pats naudoju papildus su spanguolėmis ir vaistažolėmis. Daugiau judėkime, šypsokimės ir mylėkime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)