Gentry ir Hadley Eddingsai ką tik pasaulį išvydusias atžalas pavadino Isaiahu Dobbsu ir Amosu Reedu. Po du vardus jie išrinko neatsitiktinai, mat antrieji duoti iš pagarbos per avariją žuvusių brolių, su kuriais nebelemta susitikti, atminimui, rašo „Independent“.

2015 metų gegužę po 28-erius metus turintys sutuoktiniai patyrė sunkią avariją viename iš Šiaurės Karolinos (JAV) kelių, per kurią neteko dvimečio sūnelio Dobbso.

Hadley tuo metu laukėsi – skaičiavo jau aštuntą nėštumo mėnesį. Kadangi per avariją patirtas smūgis buvo išties stiprus, moteriai teko atlikti Cezario pjūvį ir išimti vaisių. Tai buvo berniukas. Deja, po poros dienų jis mirė.

Avarijos kaltininkui, 28-erių metų sunkvežimio vairuotojui Matthew Blairui Deansui, kuris per išsiblaškymą nesuvaldė transporto priemonės ir rėžėsi į automobilį, kuriuo važiavo šeima, buvo skirta kalėjimo bausmė. Pora tikina per tą laiką sugebėjusi jam atleisti. „Viliamės, kad danguje pavyks susikibti rankomis ir su tavimi, ir su mūsų vaikais“, – sakė jie.

Į laisvę M. B. Deansas buvo paleistas praėjus kiek daugiau nei metams nuo bausmės skyrimo.

Apie tai, kad vėl laukia šeimos pagausėjimo, pora paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“. „Visi palaikėte mus maldomis. Esame labai dėkingi. Dabar prašome maldose paminėti ir dar du Eddingsus! Šią vasarą susilauksime dvynukų!” – rašė jie dar šiais metais.

Pora tvirtina, kad du nelengvus metus jiems padėjo tik tikėjimas.

Gentry yra šlovinimo grupės lyderis vienoje iš Šarlotės miesto bažnyčių, o Hadley toje pačioje bažnyčioje veda ikimokyklinio amžiaus vaikams skirtus užsiėmimus.

2015 metais jie pasakė: „Dievas pasirūpino, kad mūsų berniukai ilsėtųsi ramybėje, todėl ir mes esame ramūs“.

„Dievas visada turi planą. Situacijų gali būti ir labai sukrečiančių. Nė vienas nenorime tokioje atsidurti. Tai, ką patyrėme patys, taip pat siaubinga. Tiesiog kraustėmės iš proto dėl netekties. Bet žinome, kad Dievas yra geras, kad jis visada turi planą – tuo šventai tikime“, – sakė sutuoktiniai.

„Man nemalonu kad taip nutiko. Man tai visiškai nepatinka. Bet sugebu tikėti Dievą net tada, kai išties sunku. Tiesiog jį tikiu. Privalau. Kitaip negaliu“, – kalbėjo vienas iš vėl laimingų tėvų.

Įvykus avarijai Gentry ir Hadley draugai sukūrė puslapį „GoFundMe“. Per porą pastarųjų metų puslapio lankytojai suaukojo daugiau nei 200 tūkst. JAV dolerių (175 tūkst. eurų), tačiau pora nori, kad šie pinigai būtų išsiųsti organizacijai „Mission of Hope Haiti“, prie kurios veiklos jiems yra tekę prisidėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)