Todėl DELFI kviečia priimti naują iššūkį ir dalyvauti vasaros eksperimente – sulieknėti, sutvirtėti ir pamilti sveiką gyvenseną du mėnesius padės sveikatingumo klubo „Impuls“ treneris Mindaugas Plungė. Jis vienam laimingajam sudarys mitybos planą ir padės pasiekti jūsų užsibrėžtų tikslų – tebūnie tai svorio pokyčiai, dailesnis kūnas ar didesnis pasitikėjimas savimi.

„Per du mėnesius galime pasiekti labai skirtingų rezultatų, tai priklauso tiek nuo žmogaus valios, jo pastangų, tiek nuo jo svorio. Kalbant skaičiais, iki rudens galiu padėti numesti iki 10-ies kilogramų, tačiau tai darysime sveikai, sportą derindami su sveika mityba. Tačiau svarbiau tai, kad konkursą laimėjusiam žmogui padėsiu susidėlioti teisingą dienotvarkę, keisiu požiūrį į maistą, sportą, mokysiu, kaip teisingai sportuoti. Padėsiu, kad sveika gyvensena taptų įpročių ir nesibaigtų rugsėjo 1-ąją, kai baigsis mūsų eksperimentas“, - sakė M. Plungė.

Konkurso taisyklės labai paprastos: iki sekmadienio (liepos 2 d. 23:59) siųskite savo nuotrauką bei trumpą istoriją, kodėl ir kokių pokyčių norite pasiekti, kas jums iki šiol trukdė susikurti svajonių kūną. Nurodykite savo amžių, svorį.

DELFI Sveikatos naujienų redaktorė išrinks vieną laimingąjį, kuris:

- du mėnesius nemokamai lankysis Trinapolio g. (Vilniuje) Impuls sveikatingumo klube
- du mėnesius su trenerio pagalba sieks užsibrėžtų tikslų
- jo rezultatai ir pasiekimai bus aprašomi DELFI Sveikata rubrikoje.

Jūsų laiškų ir nuotraukų laukiame adresu sveikata@delfi.lt.

Pasiekime pokyčius drauge!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)