Penkiasdešimtmetė Linda Baranowski skųstis stipriais pilvo skausmais ėmė praėjus gerai savaitei po to, kai ėmė vartoti T5 riebalų deginimą skatinančias tabletes, o kojas teptis anticeliulitiniu kremu.

Skelbiama, kad Hertfordšyro grafystės Hodesdono miesto gyventoja maisto papildus pradėjo vartoti kankinama paranojos dėl savo penkiasdešimtmečio.

Remiantis vietos žiniasklaidos, su kuria bendravo moters dukra 29 metų Michaela, pranešimais, pradėjus vartoti papildus ir anticeliulitinį kremą, moters oda įgavo ryškiai raudoną spalvą ir pradėjo luptis.

L. Baranowski, kuri minėtuosius produktus už 30 svarų įsigijo per „Facebook“ socialinį tinklą iš pardavėjos K.M., po penkių savaičių ligoninėje mirė, paskutines gyvenimo dienas gyvybę palaikė aparatai.

Kaip teigia policijos atstovai, K.Mavrides pripažįsta, kad dar dvi pirkėjos skundėsi, jog anticeliulitinis kremas sukelia nemalonų deginimo jausmą. Policijai pardavėja sakiusi, kad pati produktus pirko „eBay“.

Tarnyba „Trading Standards“, tyrusi kitus K. Mavrines parduodamus produktus, jokių pažeidimų neaptiko, tačiau Hertfordšyro koroneris Geoffrey‘is Sullivanas sako, kad moteris greičiausiai mirė dėl uždegiminės reakcijos, kurią sukėlė būtent maisto papildai.

Penkiasdešimtmetis Lindos sutuoktinis Markas teigia: „Šis reikalas man labai įtartinas, manau, kad pareigūnai turėtų nuodugniau domėtis tokiais dalykais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)