Šylant orui ir artėjant vasarai, DELFI savo skaitytojus kviečia daugiau judėti – vaikščioti, bėgioti, važinėti dviračiais ar riedučiais, paspirtukais ar riedlentėmis – judėkite mėgstamiausiu būdu ir prisijunkite prie DELFI iššūkio jau DABAR!

Kaip dalyvauti?

Tereikia parsisiųsti „Endomondo“ porgramėlę ir prisidėti prie DELFI iššūkio. Visi skaitytojų ir DELFI komandos įveikti kilometrai sumuosis ir kartu įveiksime užsibrėžtą tikslą. Sekti rezultatus ir stebėti, kaip sekasi artėti prie 400 000 kilometrų ribos galima čia.

Iššūkyje dalyvauja visi bent vieną kilometrą įveikę iššūkio dalyviai. Nepraleiskite progos daugiau judėti ir tapti rekordinio iššūkio dalimi!

Laukia vertingi prizai

O kad aktyviai leisti laiką būtų dar smagiau – iššūkio dalyių laukia vertingi prizai – kvietimai į įspūdingiausius vasaros koncertus „Kings of Leon“ ir Robbie Williams, nesenai duris atvėrusio „DELFI Sporto centro dovanos“ ir vertingi „Nike“ prizai, kurie suteiks dar didesnę motyvaciją aktyviai leisti laiką ir siekti asmeninių rekordų! O daugiausiai kilometrų įveikusių dalyvių laukia specialios paskatinimo dovanos. Burtų keliu išrinkti prizų laimėtojai bus paskelbti specialių tiesioginių transliacijų DELFI feisbuke metu.

DELFI iššūkio prizai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)