Klaipėdos bei Druskininkų ligoninių vadovybė savo pranešimuose užtikrina, kad ligoninės dirbs nepaliaujamai ir visos medicininės paslaugos bus teikiamos kokybiškai.

Druskininkų ligoninės direktorius Vitas Šimkonis laiške ministrui pažymi, kad ,,streiko organizavimas dėl medikų atlyginimo pakėlimo, pamirštant ligonius, yra ydingas. (…) Mes, išgyvenę prieš penketą metų ligoninės ekonominę krizę, puikiai suprantame valstybės ir ministerijos realias galimybes.”

Vilniaus universiteto ligoninės Žalgirio klinika informavo, kad nors ir pritaria medikų streiko idėjoms, tačiau nesutinka su tokia problemų sprendimo forma. Ligoninės vyriausioji gydytoja Alina Pūrienė laiške patvirtina, kad ,,streiko metu įstaiga dirbs įprastu darbo režimu, bus pilnai užtikrintas gydymo paslaugų teikimas.”

Apie tai, jog sergantiems pacientams streiko metu bus teikiama visavertė medicinos pagalba, pranešė Kauno medicinos universiteto Onkologijos ligoninės direktorius Feliksas Markuckas, Kauno medicinos universiteto Reumatologijos klinikos vadovė Asta Baranauskaitė ir Kauno Krikščioniškųjų gimdymo namų direktorius Kęstutis Stankaras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją