Pasijutusi blogai, ji skubiai atvyko į ligoninę ir čia po paros pagimdė dvynukus. Paaiškėjo, kad mažyliai išnešioti 31 savaitę, praneša dailymail.co.uk.

35 metų Katie Brown manė esanti aštuonias savaites nėščia ir atvyko į ligoninę baimindamasi, kad jai prasidėjo persileidimas. Čia medikai jai pranešė, kad iš tiesų ji nėščia jau aštuntą mėnesį ir gims... dvynukai. Netrukus pasaulį išvydo du sveiki mažyliai.

Tai, ką moteris palaikė persileidimu, buvo gimdymo pradžia. Po 24 valandų gimė Amy ir Danielis.

Dabar K. Brown ir jos ketveriais metais jaunesnis partneris Jamesas Moore'as jau savo namuose Vakarų Jorkšyre, kur auga jų mažosios atžalos.
Moteris pasakoja: „Maniau, kad tiesiog priaugau svorio. Liepą pasidariau nėštumo testą ir jis buvo neigiamas. Kai lapkričio pradžioje pasidariau dar vieną testą, jis buvo teigiamas. Kai važiavau į ligoninę, maniau netenkanti savo mažylio. Bet kai jie atliko tyrimus, man buvo pasakyta, kad aš 31 savaitę nėščia ir laukiuosi dvynių. Negalėjau tuo patikėti. Žmonės netiki, kad galėjau nejausti judesių, bet aš nejaučiau nė vieno spyrio. Tai nuostabu ir aš džiaugiuosi, kad mes Kalėdoms grįžome namo“.

K. Brown, jau auginanti aštuonerių metų dukrą Laurą, Į Pinderfildso ligoninę Veikfilde nuvyko lapkričio 14 dieną. Kitą dieną prieš šeštą valandą vakaro pirmasis gimė Danielis, svėręs 1,7 kilogramo, po trylikos minučių pasaulį pasveikino ir jo dvynė sesuo Amy, svėrusi 1,3 kilogramo. Iš pradžių mergaitei reikėjo padėti kvėpuoti. Mažyliai liko ligoninėje, kol priaugo šiek tiek svorio.

Sandėlyje dirbantis J. Moore'as prisimena: „Visa tai buvo pribloškiama. Dabar mums riekia naujo namo. Tai buvo fantastiška staigmena ir aš džiaugiuosi, kad jie visi Kalėdoms grįžo namo. Tai bus geriausios visų laikų Kalėdos“.

Vyras džiaugiasi, kad jiems padėjo abiejų jų šeimos ir draugai, be kurių pagalbos jiems nebūtų pavykę susidoroti. „Mes taip pat norime labai padėkoti Pinderfildso ligioninės Naujagimių skyriaus personalui už viską, ką jie padarė“.

J. Moore'as prisimena, kad mintis apie mylimos moters persileidimą netrukus pakeitė žinia, kad jis netrukus taps dvynukų tėvu. „Kai gydytojai po skenografijos tyrimo mums pranešė džiugią žinią, jaučiau šoką, persipynusį su jauduliu. Vieną minutę buvome taip nusiminę, o kitą – beprotiškai laimingi. Mūsų emocijos liejosi per kraštus“.

„Man pasakė, kad staiga mano veidas nubalo. Buvau baltas tarsi popieriaus lapas, ir jei būčiau stovėjęs, esu įsitikinęs, kad būčiau nualpęs. Tik pamenu, kad Katie kartojo ir kartojo „Kaip aš turėsiu dvynius?“ Mes abu buvome šokiruoti“, - vyras toliau dalijasi prisiminimais.

J. Moore'as pasakoja, kad jo mylimoji per kelis mėnesius priaugo apie dvi dešimtis kilogramų, tačiau jie manė, kad taip yra todėl, kad ji valgo pernelyg daug. Kadangi šeima tokiam papildymui nebuvo pasiruošusi, giminaičiai ir draugai padarė siurprizą – nupirko viską, ko reikia mažyliams auginti.

„Jeigu ne mūsų draugai ir šeima, būtume patyrę kur kas daugiau įtampos, - įsitikinęs vyras. - Katie ir dvyniai po gimdymo ligoninėje praleido savaitę, aš buvau kartu su jais. Kai mus išleido, nebuvome nusipirkę nė vieno daiktelio, bet mūsų draugai ir šeima susimetė pinigus ir nupirko viską, ko mums reikėjo. Mes labai dėkingi už tokią šeimos ir draugų paramą. Nežinau, ką būtume be jų darę“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)