„Eurovaistinėse“ rasite ir madingiausių vardinių rėmelių bei akinių nuo saulės. GUESS, GANT, HARLEY-DAVIDSON, CATHERINE DENEUVE, ADIDAS, POLAR ir kitais vardiniais akiniais prekiaujama tik „Eurofarmacijos vaistinių“ optikos skyriuose ir salonuose. Siekdami patenkinti reikliausių klientų norus, lęšius pagal individualius poreikius mes užsakome garsiausiose Japonijos, Vokietijos, JAV ir kitų šalių firmose.

Vykdydami užsibrėžtus plėtros ir verslo planus, nuo 2005 m. vasario 24 dienos „Eurofarmacijos vaistinių“ optikose pradedame taikyti naują kainodarą, paremtą visų optikos prekių kainų sumažinimu mūsų pelno sąskaita.

Imtis tokių priemonių mus paskatino padėties Lietuvoje studijos. Jos parodė, kad dalis mūsų šalies gyventojų kokybiškas optikos prekes neretai laiko prabanga. Didelį nerimą kelia tai, kad žmonės, negalintys sau leisti įsigyti jiems tinkamų akinių optikos parduotuvėse, jų ieško turguose, perka tiesiog gatvėje, tuo rizikuodami savo sveikata. Tai skaudi patirtis. Regos sutrikimai, jų prevencija yra žmogaus sveikatos, darbingumo, savijautos visuomenėje dalykai. Geri akiniai turi būti prieinami kiekvienam!

Atkreipiame dėmesį į tai, kad atpinga visi akiniai – vardinių akinių rėmelių ir akinių nuo saulės kainos sumažėjo iki 200 litų; kiti akinių rėmeliai atpinga net iki 60 procentų. Bet kuriame „Eurofarmacijos vaistinių“ optikos skyriuje galėsite įsitikinti, kad vidutinė akinių kaina maždaug ketvirtadaliu mažesnė nei kitose optikos prekybos vietose.

Svarbiausia, kad tai nėra laikinas nuolaidų pasiūlymas. Šiuo drąsiu žingsniu „Eurofarmacijos vaistinės“ keičia padėtį optikos rinkoje iš esmės.

Jums jau reikia akinių? Norėtumėte senuosius pakeisti į naujus, madingesnius? Ieškote labiausiai tinkančių Jūsų akims, veidui, atitinkančių Jūsų poreikius ir galimybes? „Eurofarmacijos vaistinės“ Jums suteikia naują galimybę geriau matyti!

EUROVAISTINIŲ OPTIKOS

Vilniuje: Mindaugo g. 11; Kalvarijų g. 98/55; Savanorių pr. 247; Antakalnio g. 42.
Kaune: Šarkuvos g. 1a; Gedimino g. 33; Savanorių pr. 255; Pramonės pr. 29.
Panevėžyje: Ukmergės g.23; Savanorių a.13.
Klaipėdoje: H.Manto g. 44.
Šiauliuose: Tilžės g. 36.
Mažeikiuose: Žemaitijos g. 20.
Marijampolėje: Kauno g. 6.
Biržuose: Vytauto g. 22.
Šilutėje: Lietuvininkų g. 68a.
Radviliškyje: S.Dariaus ir S.Girėno g. 4
Šakiuose: V. Kudirkos g. 66.
Rokiškyje: Panevėžio g. 12-1
Šilalėje: J.Basanavičiaus g.19-4,
N. Akmenėje: Respublikos g. 31.
Joniškyje: Miesto a. 4.
Raseiniuose: Vytauto Didžiojo g. 2.
Prienuose: Vytauto g. 21a.
Skuode: Birutės g. 3.
Jurbarke: S.Dariaus ir S.Girėno g. 68.
Plungėje: J.Tumo - Vaižganto g. 28a.
Kelmėje: Vytauto Didžiojo g. 80.