Medikai mano, kad tyrimo rezultatai turėtų nuraminti kai kuriuos vyrus, ketinančius kreiptis į plastikos chirurgus dėl lyties organo padidinimo, skelbia meddaily.ru.

Prancūzai normaliu peniu siūlo laikyti 9 - 9,5 cm ilgio lyties organą ramybės būsenoje, kuris erekcijos metu padidėja iki 12,8 – 14,5 cm. Normalus penio perimetras (nereiktų painioti su diametru) atitinkamai 8,5 - 9 cm ir 10 - 10,5 cm. Mokslininkai mano, kad prieš ryžtantis pavojingoms operacijoms vyrams vertėtų susipažinti su šio tyrimo duomenimis.

„Galvojimas, kad penis yra nepakankamai ilgas gali kelti nerimą ir būti sunkių psichologinių problemų priežastimi. Pastaruoju metu dėl vadinamojo „rūbinės sindromo“ vis daugiau vyrų nori padidinti penį pasinaudoję chirurgų pagalba“, - teigiama Prancūzijos Nacionalinės chirurgijos akademijos pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)