Ši kurioziška istorija nutiko keturiasdešimtmetei Maskvos gyventojai. Moteris rimtai susikivirčijo su vyru, o šis ją pamokyti sugalvojo peiliu. Tokią informaciją suteikė plastikos chirurgas, profesorius Sergejus Blochinas.

Greičiausiai buitinis konfliktas būtų pasibaigęs tragedija, tačiau moters gyvybę išgelbėjo silikoniniai krūtų implantai.

Kaip teigia medikas, prieš penkerius metus moters vyras užsinorėjo, kad jo sutuoktinė pasididintų krūtinę. Norėdama patenkinti mylimojo užgaidas, moteris atėjo pasikonsultuoti su specialistais. Ekspertai moterį apžiūrėjo ir patarė jai rinktis ketvirto dydžio implantuos, o klientė su džiaugsmu sutiko.

Buitinio konflikto metu peilis pateko kaip tik tiesiai į kairiosios krūties implantą. Tai reiškia, kad sutuoktinis peilį smeigė tiesiai žmonai į širdį. Tačiau dėl itin didelio silikono implanto, šaltasis ginklas netgi nepasiekė krūtinės ląstos.

Be to, chirurgai prieš penkerius metus moteriai įdėjo silikoninius gelio pavidalo implantus, todėl net ir po dūrio silikonas neištekėjo.

Tačiau po tokio sunkaus sužalojimo moteriai vis dėl to teko praverti plastikos chirurgų duris. Ekspertai turėjo nuspręsti, ką toliau daryti su sugadintu implantu. Gydytojai pasiūlė pažeistą implantą pakeisti nauju. Tai ir buvo padaryta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)