Vieno garsaus kosmetologo teigimu, susirūpinti vertėtų ir jaunesnėms, nes nuo ilgo žiūrėjimo į išmaniuosius telefonus atsiranda ankstyvų raukšlių.

Jeanas Louisas Sebaghas sako, kad žiūrint į mažą ekraną, veidas įsitempia ir gilėja raukšlė tarp antakių, o tada moterys kreipiasi į specialistus, kad šie botokso injekcijoms lygintų joms veidus.

Su garsenybėmis dirbantis kosmetologas sako, kad turinčių išmaniuosius „BlackBerry“ ar „iPhone“ telefonus, raukšlė tarp antakių gilesnė. Tiesa, jis pridūrė, kad patyręs gydytojas su nedidele botokso injekcija pataisys šį trūkumą.

Kita plastinės chirurgijos specialistė – Nichola Joss irgi pastebėjo šį fenomeną tarp savo klienčių.

„Per pastaruosius pusantrų metų pastebėjau didelį skirtumą klienčių veiduose dėl nuolatinio įdėmaus žiūrėjimo į mažą ekraną“, – teigė gydytoja. Ji sako, kad padeda masažas.

Nuo dažno rašymo išmaniaisiais telefonais taip pat įsitempia nykščiai, o nuo dažno žiūrėjimo į ekraną išsausėja akys, nes ilgai žiūrėdami į ekraną žmonės per mažai mirksi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją