Praėjusią savaitę vykdydami restorano patikrinimą higienos inspektoriai peržiūrėjo vaizdo stebėjimo kamerų įrašus. Jie pastebėjo, kad darbo virtuvėje metu K. Turla linksminosi su dvejomis rupūžėmis.

Vyriškis jas keletą kartų pabučiavo, aplaižė ir po to pradėjo jas kišti sau į burną. Jo teigimu, tai buvo tik nekaltas juokelis.

Sveikatos apsaugos departamento darbuotojai paaiškino, virėjui, kad bučiuoti ir kišti sau į burną rupūžes nėra nepavojinga. Šie varliagyviai yra daugybės infekcijų nešėjai.

Be to, virėjas galėjo sukelti pavojų „Osaka“ restorano klientams, kadangi po žaidimų su rupūžėmis jis nenusiplovė rankų.

Restorano vadovas Idis Venas apie savo darbuotoją atsiliepia gerais žodžiais. Jis pareiškė, kad K. Turlai paprasčiausiai reikia geriau susipažinti su galiojančiomis higienos normomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją