Kosmetinė chirurgija, ypač krūtų didinimas, yra labai populiari tarp savo išvaizda besirūpinančių Venesuelos gyventojų. Venesuela garsėja daug titulų tarptautiniuose grožių konkursuose laimėjusiomis grožio karalienėmis.

Reinaldo Henriquez pateikti kaltinimai dėl sukčiavimo dideliu mastu, o jo bendrininkė Hersi Rodriguez kaltinama bendrininkavusi verbuojant klientes ir vežusi jas operuotis į jų chirurgijos kliniką vakarinėje šalies dalyje Marakai mieste, praneša Vyriausiojo Prokuroro tarnybos atstovai.

26 m. R. Henriquez ir 34 m. H. Rodriguez yra grupuotei „Silikonai“ priklausantys kosmetologai, kurie pritraukdavo klientus labai žemomis kainomis, praneša vietos žiniasklaidos priemonės.

Policija gavo buvusio jų kliento pranešimą ir per balandžio 12 d. įvykdytą reidą suėmė įtariamuosius ir aptiko jų bute chirurginę įrangą bei chirurginį stalą, pranešė valdžios pareigūnai.

Gili recesija nesumažino venesueliečių apetito kosmetinėms operacijoms, dauguma žmonių ima paskolas operacijoms, kad pakeltų sau nuotaiką, teigia gydytojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją