48 metų Linas Rovas baigęs Kauno medicinos universitetą, Švedijoje įgijo medicinos mokslų daktaro kvalifikaciją, Klaipėdos universitete – akademinį docento laipsnį. Gydytojas L. Rovas į Šiaulius atvyko iš Klaipėdos universitetinės ligoninės. Gydytojas yra stažavęs Rusijos, Latvijos, Kanados, Olandijos, Švedijos klinikose.

Šiaulių Moters ir vaiko klinikose gydytojas žada naujovių. Tikimasi Moters ir vaiko klinikos darbą pasukti akademine linkme. Anot naujojo vadovo, tapti universitetine – nesunku, mat klinikoje jau dirba keturi mokslų daktarai.

Naujasis direktorius pabrėžė, kad Šiaulių moters ir vaiko klinika yra vienintelė ligoninė šalyje, kuriai artimiausiu metu nereikia rimtų investicijų atnaujinimui - klinika baigta statyti ir atidaryta tik pernai gruodį.

Drauge su naujuoju Moters ir vaiko klinikos direktoriumi pareigas pradeda eiti ir šios klinikos vyriausioji slaugos administratorė Inga Budrienė. Šiaulių apskrities ligoninės Priėmimo skyriuje nuo 1997 metų dirbanti I. Budrienė pernai laikinai ėjo medicinos direktoriaus pavaduotojos slaugai pareigas.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)