Pranešama, kad per dvejus metus patyrusi du persileidimus ji nusprendė susilaukti vaikų dirbtinio apvaisinimo būdu.

Didžiosios Britanijos vaisingumo ekspertai teigia, kad įmanoma pastoti ir lauktis 12 vaikų, tačiau toks nėštumas yra labai rizikingas.

Yra mažesnė nei 1 iš 100 tikimybė, kad bent vienas iš vaikų išgyvens, teigia vienas vaisingumo ekspertas. Nepaisant to, moteris teigia, kad jos sveikata gera.

„Viskas, ko aš noriu, tai galėti apkabinti savo vaikus ir duoti jiems visą savo meilę”, - 250 mylių į pietus nuo sostinės Tuniso esančiame Gafsa mieste įsikūrusios ligoninės darbuotojams teigė moteris.

„Tai yra tikras stebuklas, ir mes visi jaučiamės palaiminti, kad po to, kai taip sunkiai stengėmės, turime vaikų”, - teigė moters vyras.
Nėščios moters vyras, kuris įvardinamas tik kaip Marwanas, kuris dirba toje pačioje mokykloje Tunise, kaip ir jo žmona, „Assabah” dienraščiui teigė: „Iš pradžių mes galvojome, kad mano žmona pagimdys dvynukus, bet buvo aptikta daugiau vaisių”.

„Mūsų džiaugsmas didėjo, augant skaičiui. Medikų komanda pasakė mums, kad mano žmona pagimdys natūraliai”, - pasakojo vyras.

Vis dėlto, Didžiosios Britanijos ekspertai teigia, kad natūralus gimdymas bus neįmanomas ir perspėjo, kad dėl 12 vaikų nešiojimo patiriamo krūvio 20 savaičių, t.y., įpusėjus nėštumui, gali prasidėti gimdymas.

Nežinoma, kiek savaičių yra moters nėštumas, bet ultragarso tyrimu vaiko lytį galima nustatyti, kai vaisius yra maždaug 16 savaičių, taigi tikėtina, kad ji jau artėja prie kritinės stadijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)