Šią savaitę trynukai gimė Virginijaus ir Loretos Korsakų šeimoje. Tėvai naujagimiams jau išrinko ir vardus – Mišelė, Samanta ir Matas. Trynukų sulaukė ir Rimo ir Editos Kielių šeima. Vaikučius tėvai pavadino Mileta, Migle ir Nojumi.

„Iš pradžių laukėme vieno vaikelio. Vėliau sužinojome, kad bus du. Dar po kiek laiko „atrado" dar vieną" – šypsosi L. Korsakienė.

Visi trynukai, kaip jau tapo įprasta laukiant trijų mažylių, gimė atlikus Cezario pjūvį.

KMUK dar viena moteris netrukus turėtų pagimdyti trynukus.

Iš viso šiais metais KMUK jau gimė 3022 mažyliai. Per visus praėjusius metus čia gimė 3009 kūdikiai. Pernai KMUK gimė 104-ios dvynukų poros. Tuo tarpu per šiuos metus dvynių gimė šiek tiek mažiau – 84. Trynukų 2006 m. KMUK sulaukė trys šeimos.

Gydytojai pastebi, kad gimstamumas Kaune auga nuo 2003 m., tačiau augantis gimstamumas pastebimas tik Kaune. Kituose miestuose jis nekinta arba mažėja. Tiesa, į KMUK gimdyti atvyksta ne tik kaunietės, bet ir nėščiosios iš kitų miestų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją