Niudžersyje gyvenantys L.Cohen ir jos vyras Frankas Garcia jau turi 18 m. dukrą Raquel, kuri buvo pradėta tuo pačiu būdu. Pora tvirtina norėjusi padovanoti Raquel broliuką ar sesutę. „Mes nesitikėjome dvynių, bet taip jau nutiko“, - sakė laiminga mama.

Rugpjūčio 11 dieną šešiasdešimtmetį švęsianti L.Cohen dar turi 27 m. dukrą Renee iš pirmosios santuokos.

Per gimdymą L.Cohen neteko daug kraujo, jai buvo atlikta skubi gimdos pašalinimo operacija. Komplikuotas buvo ir moters nėštumas, porą kartų jos ir kūdikių gyvybėms buvo iškilęs realus pavojus.

Dar kovą moteris atsigulė į ligoninę, kad medikai nuolat galėtų stebėti jos savijautą. Cezario pjūvis buvo planuotas 34 nėštumo savaitę.

Tačiau likus dviems dienoms iki planuoto gegužės 24 d. termino placenta prasiveržė pro gimdą ir medikai nusprendė skubiai operuoti.

Nepaisant visų patirtų sunkumų, vyriausia mama tapusi amerikietė džiaugiasi: „Esu laiminga. Aš likau sveika, mano du kūdikiai taip pat sveiki“.

Beveik 20 m. už žmoną jaunesnis F.Garcia po gimdymo sakė: „Lauren – labai stiprus žmogus. Ji nuostabi. Visada svajojau turėti dvynius, man tai tarsi stebuklas“.

Vis dėlto amerikietei dar toli iki vyriausia kūdikio susilaukusia pasaulio moterimi tituluojamos Adrianos Iliescu iš Rumunijos. Ji pernai susilaukė dukters būdama 66 metų. Tai taip pat buvo daugiavaisis nėštumas, tačiau viena iš dvynių gimė negyva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją