Naujoje vyrams skirtoje kolekcijoje akcentuojama įvairovė, kurią galima prisitaikyti pagal kiekvieno individualų gyvenimo būdą. Juk šiuolaikiniai vyrai – tokie pat skirtingi kaip ir jų pomėgiai, religinės pažiūros, kiti tikėjimo objektai. Tai ir atsiduria naujosios kolekcijos epicentre.

Tarp ryškiausių „Suitsupply“ 2018 metų rudens-žiemos kolekcijos kostiumų – elegantiškas trijų dalių žąsies kojelės rašto mėlyno audinio kostiumas ir smaragdo žalumo dvieilis, atnaujintas plačiais smailiais atlapais.

Pramonėje, kurioje dominuoja „greitoji mada“, o meistriškumas sparčiai nyksta, gamintojai atsigręžia į dėmesį detalėms ir kokybę.

Kolekcijos universalumas stebimas ir pasiūtuose lauko drabužiuose: tai ir šviesiai rudas itališkos vilnos „bomber“ stiliaus švarkas, ir prigesintos rožinės spalvos šukuotos kašmyro vilnos paltas. Šio sezono kasdienai skirtiems drabužiams puošnumo suteikia tekstūros velvetas, tačiau jie išlieka lengvi ir pralaidūs orui.

Renginio akimirkos nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)