Peržiūrėkime tavo batus kartu – išgryninau kelis modelius, be kurių greičiausiai sunkiai išsiverstum. Stiliaus improvizacijos galimos tuomet, kai esi tikras, kad įvaldei derinimo principus, tad kol kas geriau labiau pasitempti, nei išgirsti repliką apie netinkamą apavą. Patikėk, juos visada pastebi. Ypač merginos.
Agnė Gilytė
Klasikiniai batai. Jų reikia tuomet, jei dirbi įmonėje, kurioje yra nustatytos elegantiškos aprangos taisyklės, jei prie darbastalio biure sėdi vilkėdamas kostiumą arba trikotažo marškinėlius nuolat tenka pakeisti klasikiniais marškiniais su kaklaraiščiu.
Vyriška avalynė

„La Conte“ 109.99 Eur; „Salamander“ 89.99 Eur; „Lloyd“ 149.99 Eur; „La Conte“ 69.99

Smart casual arba kasdieniai elegantiški yra tie batai, su kuriais norisi eiti visur, jei tik reikia šiek tiek stilingumo ir elegancijos. Jie dera prie švarko ir džinsų, lengvo megztuko ir kelnių, prie elegantiškų kelnių ir laisvesnio stiliaus švarko. Tai batai, kurie yra lyg tarpinis pavyzdys tarp kasdieniškumo ir elegancijos: išsiskiria įdomesne spalva, storesniu ar kontrastingu padu.
Vyriška avalynė

„Daniel Hecher“ 127.99 Eur; „Imac“ 55.98 Eur; „Vagabon“ 127.99 Eur; „Tommy Hilfiger“ 159.99 Eur

Kasdieniai rudeniniai yra tie batai, kurie atrodo puikiai ir bjauriausiu oru, be to, yra patogūs ir pagaminti iš kokybiškos odos. Jie kiek per grubūs prie klasikinio kostiumo, tačiau prie švarko ar laisvalaikio striukės yra nepakeičiami. Ypač tinka prie siauresnio modelio kelnių ar jaukaus megztinio. Tinka ir į biurą, jei nėra nurodytų griežtų aprangos taisyklių.
Vyriška avalynė

„Geox“ 119.99 Eur; „Camper“ 229.99 Eur; „Tommy Hilfiger“ 169.99 Eur; „Daniel Hecher“ 159.99 Eur

Laisvalaikio avalynė, atrodo, turėtų užimti daugiausia vietos freelancer’ių batų lentynose. Arba tų, kurių neriboja jokie aprangos kanonai. Kai turi laisvę rinktis, paprastai pradedi norėti ko nors kitokio ir išskirtinio. Tad mano parinkti neeiliniai laisvalaikio batai ir atspindi tai, ko ieškai: gražu, paprasta, patogu, bet ne prasta.
Vyriška avalynė

Armani Jeans“ 189.99 Eur; „Calvin Klein“ 159.99 Eur; „Geox“ 139.99 Eur; „Tommy Hilfiger“ 139.99 Eu

Visą avalynę gali rasti „Salamander“, „Step Top“, „Žygio batai“, „Geox“ parduotuvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)