E. Sipavičius šiandien švenčia 59-ąjį gimtadienį. Tačiau jį žmonės pamilo jau 1982 metais, kai jis tapo Lietuvos valstybinės filharmonijos ansamblio „Vilniaus aidai“ solistu. Po poros metų jau prasidėjo intensyvus ir profesionalus šio atlikėjo muzikinis kelias.

1989 metais įkūrė grupę „Egis show“ ir su ja pradėjo gastroles ir koncertus užsienyje.

E. Sipavičius yra prisipažinęs, kad tais laikais buvo itin populiarus ir dėl jo ne viena mergina ėjo iš proto.

Štai net ir Vaida Genytė yra sakiusi, kad kai buvo paauglė, jai labai patiko Egidijus ir net gi buvo vyriško grožio etalonas.

Pats dainininkas neslėpė – jam jau teko gultis ant operacijos stalo ir tobulinti savo išvaizdą grožio peiliais. Pasak jo, plastinei operacijai jis ryžosi todėl, kad scenos žmogus turi atrodyti gražiai.

E. Sipavičiaus sceninis įvaizdis – išskirtinis ir pastebimas. Kostiumų paletė – nuo balto iki juodo, tačiau pasitaiko ir ryškesnių spalvų akcentų tokių, kaip raudoni marškiniai, kaklaraištis ar megztinis, raudonos kelnės ar net raudonas paltas.

O dainininkui Gyčiui Paškevičiui šiandien sukako 55-eri. Vyras gitaros iš rankų nepaleidžia nuo pat vaikystės, kai buvo vos devynerių metų. Atlikėjas 1986-aisiais dainavo tuomet garsiausiame ansamblyje „Oktava“. Jis yra dirbęs su latvių dainininke Laima Vaikule, o solinę karjerą pradėjo 1991 metais. Jo kūriniai ne kartą pripažintos geriausiais – juk dainas „Tu vėjo paklausk“ ir „Šiam pasauly“ kartu dainavo visa Lietuva.

Legendinių romansų atlikėjo G. Paškevičiaus garderobas šiek tiek kuklesnis nei E. Sipavičiaus. Scenoje dažniau jaučiamas klasikinis aprangos kodas su roko prieskoniu. Aišku, balto kostiumo taip pat neatsisakė.

DELFI Stilius pristato galeriją, kurioje galite pamatyti, kaip keitėsi šių Lietuvos dainininkų stilius per pastaruosius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)