„Kaip ir muzikos skoniui, taip ir kvepalams esu ištikimas. Turiu keletą kvapų, kuriuos naudoju jau 14 metų. Vieni jų – „Yohji Yamamoto Homme“. Šie mano mėgstamiausi. Kiti, kuriuos naudoju kasdien, yra labai paprasti, bet man labai mieli – „Dark Blue by Boss“. Tad kaip jau supratote, jų dažnai nekeičiu. Tačiau vienus ar kitus renkuosi pagal nuotaiką, dienos metą, aprangą. Esu klasikos mėgėjas – tad ir kvepalai tokie“, - pasakojo Darius Mažintas.

Jam antrino ir Tada Rimgaila

„Pritariu. Savo kvepalų tikrai dažnai nekaitalioju. Jei jau išsirinkau vienus, jais kvepinuosi ne vienerius metus. Patys mylimiausi – „CK be by Calvin Klein“ ir „Savage by Dior“. Esu iš tų vyrų, kurie turi dviejų tipų kvepalus – dienai ir vakarui. Man to užtenka. O perku juos tada, kai šie baigiasi“, - juokavo T. Rimgaila.

Ištikimas kvepalams yra ir Paulius Ratkevičius

„Tuos pačius kvepalus renkuosi jau 10 metų. Visada kvepinuosi „Armani Aqua di Gio“ aromatu. Esu turėjęs porą kitų kvapų, tačiau pasikvėpindamas nuolat jausdavau juos, o tai - vienas iš požymių, kad kvapas netinka. Todėl iki šiol laikausi tik vieno kvapo. Jais kvepinuosi nuolat. Tai toks aromatas, kuris tinka tiek dienai, tiek ypatingai progai“, - kalbėjo Paulius.

Tarp kvepalų entuziastų – Alkas Paltarokas ir Gediminas Žilinskas

„Kvepalų turiu iš ties nemažai. Labai juos mėgstu. Šiuos skirstau net į kelias kategorijas: dalykiškus, vakarui, renginiui, laisvalaikiui ar po sporto. Tikiu, jog kiekvienai nuotaikai, aprangai reikalingas skirtingas kvapas. Tai užpildo ir sukurtą įvaizdį, yra paskutinis „akcentas“ aprangoje. Patys ,mėgstamiausi – „Charriol Royal Gold“. Po sporto, tarkime, renkuosi paprastą „Givenchy Sport Play“ kvapą. Negaliu sakyti, kad esu ištikimas vienam aromatui. Manau laikui bėgant keičiasi ir skonis, ir supratimas apie jį. Todėl visuomet ieškau naujovių, jų parsivežu iš kelionių. Vertinu unikalumą – todėl išskirtiniai, kitokie kvepalai man labiausiai patinka“, - šypsojosi Alkas.

„Visiškai pritariu. Aš labai mėgstu kvapus. Manau, kad jie turi didelę įtaką žmogaus emocinei savijautai. Todėl turėdamas progą, visada pabandau kažką naujo. Ir jei tik patinka – dažniausiai įsigyju. Juos dažniausiai derinu kelis skirtingus, priklausomai nuo nuotaikos, ar progos, sezono. Kai šalčiau mėgstu vienus, kai šilčiau – kitus derinius.

Dauguma mano kvepalų atrasti „Creme de la Creme“ butikuose Vilniuje. Ten galima rasti tokių ypatingų kūrėjų gaminių, kurių ne visad pavyktų rasti net dideliuose Europos miestuose. Mėgstamiausi vardai – „Nasomatto“, „Histoiresdeparfums“, „Puredistance masters perfums“, „Amouage“. Paskutiniai atrasti – „Majda Bekkali – Mon Nom Est Rouge“. Kiekvienas iš mano turimų, yra savaip unikalus. O derinant juos tarpusavyje, pavyzdžiui ant vienos rankos vieną, ant kitos kitą, atsiranda nauji pojūčiai, keliantys geras emocijas naujai dienai“, - dalinosi G. Žilinskas.

O kokiais kvepalais kvepinatės Jūs?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)