Turbūt visoms moterims namai yra jų vidinis atspindys, todėl susikurti tokią aplinką, į kurią norisi grįžti kiekvieną vakarą, stengiasi visos, rašoma dizainerės Ramunės Piekautaitės komandos siųstame pranešime spaudai.

Žvakės – nuo senų laikų laikomos ramybės ir romantikos simboliu. Dažnai rituališkos, šiek tiek mistiškos ir net sakrališkos. Jos gundo ir suteikia šilumą bei vidinę ramybę. Todėl atsižvelgdama į tai R. Piekautaitė pasirinko žvakides, kaip savo namų linijos pradininkes.

Žvakidės pagamintos iš onikso. Tai mistinis amuletinis mineralas. Pasak legendų, jo paskirtis – padėti žmogaus protui kontroliuoti emocijas. Jis skatina ryžtą ir valią veikti, susikoncentruoti į svarbius dalykus ir nenuklysti nuo tikslo.

Sakoma, kad šis akmuo padeda suaktyvinti organizmo gyvybinę galią bei paskatinti regeneracinius procesus. Oniksas dar vadinamas savarankiškumo akmeniu, padedančiu žmonėms, kurie linkę pasiduoti kitų įtakai.

Žvakidės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)