1. Rinkitės klasikinį, tiesų paltą.

„Tiesų, klasikinį paltą nebūtinai turite nešioti absoliučiai klasikiniu stiliumi. Galite jį derinti įvairiai. Paslaptis ta, kad kaip bederintumėte, toks paltas bet kokį įvaizdį pavers elegantišku. Galima derinti ir priešingus įvaizdžius: pavyzdžiui, elegantišką paltą ir didelį šaliką dėvėti prie sportinių laisvalaikio kelnių bei baltų kedukų“, – patarė Lydia.

2. Pasirūpinkite tinkamais baziniais sluoksniais.

„Tai – daiktai, kuriems gali atrodyti neverta išleisti daug pinigų, bet iš tiesų jie tarsi klijai laiko visą jūsų stilių vienovėje. Baziniai drabužinės elementai: balti marškinėliai, balti marškiniai, klasikinis megztukas apvalia iškirpte, plonas klasikinis golfukas, juodos tiesios kelnės.

Šie klasikiniai rūbai puikiai tinka sluoksniavimui ir naudodama juos deriniuose visada atrodysite tvarkingai bei elegantiškai“, – sakė kanalo turinio kūrėja.

3. Atkreipkite dėmesį į aksesuarus.

„Derinys atrodo toks... joks, kol nepapuoši jo aksesuarais. Jie užbaigia įvaizdį ir tarsi sucementuoja derinį. Vidutinio dydžio aukso spalvos auskarai, stambesnė grandinėlė ar kelios, sluoksniotos tarpusavyje atrodo labai elegantiškai. Jei kūną uždengiate šiltų drabužių sluoksniais, papuošalai, tų rūbų nepaisant, padės pademonstruoti savo asmenybę“, – atkreipė dėmesį Lydia.

4. Rinkitės elegantišką avalynę.

„Tai – dar vienas būdas rudenį atrodyti elegantiškai. Pasitelkite savo apavą! Juk rudenį ir žiemą vaikštant lauke batai yra vienas iš nedaugelio daiktų, kurie matomi aplinkiniams. Geriems, patogiems batams verta išleisti daugiau. Tai gali būti ilgaauliai ar trumpi aulinukai, svarbu, kad jie neturėtų daug detalių ir būtų neutralios spalvos – taip tiks prie visko“, – patarė stiliaus žinovė.

5. Raskite sau tinkamiausias spalvas.

„Šviesios ir kreminės arba tamsiai mėlyna ir visi jos atspalviai... Raskite, kas geriausiai tinka jūsų gyvenimo būdui ir stiliui, ir tada rūbus derinkite būtent iš tos pasirinktos spalvinės gamos. Monochrominiai (vienspalviai, – red.) deriniai atrodo kur kas elegantiškiau už kitus“, – atkreipė dėmesį Lydia.

6. Pasirinkite kelis neįprasto kirpimo daiktus.

„Rasti rūbą, kuris būtų klasikinis ir bazinis, bet tuo pačiu – turėtų įdomesnį kirpimą, formą. Juk, pavyzdžiui, yra daugybė skirtingų stilių ir kirpimų megztinių aukštu kaklu. Pirmiausia reikia išsiaiškinti, koks tiktų būtent jums. Atsisakyti per daug detalių, pernelyg plonos medžiagos, kuri gali sukurti pigų įspūdį“, – sakė turinio kūrėja.

7. Megztinį derinkite prie palto.

„Tai labai paprastas patarimas, padėsiantis rudenį atrodyti elegantiškiau. Rinkitės tos pačios spalvos megztinį, kaip ir paltą. Jei turite gražų tamsiai mėlyną paltą, dėvėkite jį su tamsiai mėlynu megztiniu. Juodą – su juodu ir taip toliau. Tai tikrai pakels jūsų įvaizdį į kitą lygį“, – patarė Lydia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją