Žinomos moterys apžvelgė mados prekių ženklo „Lindex“ naujienas ir išvydo moterišką vasaros kolekciją, rašoma pranešime spaudai. Po mados pristatymo laukė fotosesija viloje su išsirinktais drabužių deriniais. Po fotosesijos nuomonės formuotojos kartu su maisto tinklaraštininke Julija Steponavičiūte gaminosi vakarienę. Pavakarieniavusios moterys gilinosi į aromaterapijos pasaulį, o sutemus išvydo naują maudymosi kostiumėlių kolekciją bei atsipalaidavo kubile. Po maudynių visos kartu žiūrėjo filmą, skanavo spragėsių ir plakėsi kokteilių. Ryte laukė joga ir sveiki pusryčiai.

Renginio nepraleidusi nuomonės formuotoja Ieva Swan pasakojo, kad šią vasarą jos drabužinėje vyrauja sijonai ir suknelės. Žinoma moteris šiltuoju sezonu nori jaustis kuo moteriškiau, o plačios kelnės ir kiti figūrą paslepiantys drabužiai nusibodo šaltuoju sezonu.

„Labai mėgstu spalvas, tačiau nežinau, kas nutiko šią vasarą. Mano spintoje vyrauja ramūs raštai ir pastelinės spalvos: balta, kreminė, ruda. Žinoma, neatsisakiau ir ryškių spalvų, tačiau jos nebėra vyraujančios. Vasariškas stilius man asocijuojasi su gaivumu ir patogumu, drabužių nebereikia sluoksniuoti. Pirmenybę teikiu natūraliems pluoštams: šilkui, linui, medvilnei. Renkuosi įvairias sukneles, sijonus derinu su marškiniais“, – pasakojo nuomonės formuotoja.

I. Swan teigė, kad ją sužavėjo natūralumas ir megztos audinių faktūros: „Mano spintoje jau atsidūrė nertas sijonas, kurį labai lengva derinti su marškiniais ar palaidinėmis. Pasirinkus aukštakulnius, galima taip pasipuošti ir į miestą, o prie jūros eiti su basutėmis. Kolekcijos atradimas – „tote bag“, kur telpa visas gyvenimas. Tokią rankinę patogu turėti ne tik vykstant prie jūros, bet ir leidžiant vasarą mieste.“

Kita nuomonės formuotoja Inga Žuolytė pasakojo, kad vasarą jos aprangoje vyrauja lengvi audiniai, neutralios, nesunkiai tarpusavyje derančios spalvos: juoda ir balta, kreminiai bei rudi atspalviai.

„Nors esu žemės spalvų mylėtoja, šiai vasarai įsigijau plono audinio, barbiškos rožinės spalvos marškinių ir šortų komplektą. Taip pat pasipildžiau maudymosi kostiumėlių kolekciją, nusipirkau keletą patogių basučių modelių“, – šypsojosi nuomonės formuotoja.

I. Žuolytė teigė, kad dažnai jos aprangoje grožis laimi prieš patogumą, tačiau vasariškas stilius jai reiškia visišką laisvę ir patogumą. Žinoma moteris neįsivaizduoja vasaros be didelės pintos rankinės, į kurią telpa visi paplūdimyje reikalingi atributai. Taip pat patogių, įspiriamų basučių bei komfortiškam įvaizdžiui stilingą akcentą suteikiančių saulės akinių.

„Dar išsirinkau susagstomą liemenę, juodus lininius bermudų stiliaus šortus bei ilgą juodą nertą suknelę. Norų sąraše – raudonas lininis kostiumėlis bei ilgi dryžuoti marškiniai“, – pasakojo žinoma viešnia.

Kolekcijoje vyrauja suknelės, lengvi sijonai, maudymosi kostiumėliai bei itin populiarūs megzti drabužiai. Taip pat – skandinaviško stiliaus kaftanai, pasižymintys universalumu. Šis drabužis gali būti dėvimas kaip chalatas kartu su maudymosi kostiumėliu, o susijuosus diržu tampa suknele. Suderinus su kelnėmis ar šortais – kaip viršutinis drabužis. Vasaros spintoje didelis dėmesys skiriamas funkcionalumui, todėl drabužiai pritaikomi daugybe būdų ir skirtingoms progoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją