„Delfi“ fotografui pavyko užfiksuoti ir žinomų žmonių – pasipuošęs vasarišku kostiumėliu gatve traukė „The Roop“ vokalistas Vaidotas Valiukevičius. Jo pasirinktas kostiumėlis buvo tiesiog tobulos pieniško mėtų kokteilio spalvos. Tokie vienspalviai pasteliniai deriniai šią vasarą itin madingi.

Viena vilnietė pasirinko ryškiai oranžinės spalvos švarką. Jo kirpimas – padidintas, švarkas ilgokas, taigi, puikiai tinkantis tiek į darbą, tiek į miestą. Spalva sutampa su „Eurovizijoje“ pasirodžiusios Monikos Linkytės suknelės spalva, su kuo galima tik pasveikinti!

Kita mergina pasipuošė „mom“ stiliaus maišyto su baliono formos džinsais. Tokie džinsai, ypač šviesūs, puikus pasirinkimas šiai vasarai. Balta palaidinukė – su iškirptais pečiais, vizualiai praplatina viršutinę kūno dalį ir subalansuoja proporcijas.

Kitos vilnietės taip pat puošėsi pagal naujausias tendencijas. Viena pasirinko pastelinį kostiumėlį (o kostiumas – šių metų spintos būtinybė), kita – džinsinį maksi ilgio sijoną. Tokie sijonai, kaip jau rašėme „Delfi“, yra absoliutus šios vasaros hitas.

Dar vienas labai populiarus pasirinkimas – dryžuotos palaidinės. Padidintą jūreivišką bliuzoną ir džinsus pasirinkusi vilnietė atrodo lyg tiesiai iš Nidos. 10 balų.

Visas vilniečių gatvės stiliaus nuotraukas galite išvysti galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją