Kas atrodė geriausiai?

Lietuva. Apie fantastišką lietuvių atlikėjos Monikos Linkytės suknelę jau rašėme, tad galima tik pasikartoti – tai nuostabus kūrinys, atspindintys tiek vieną madingiausių sezono spalvų, tiek įprasminanti gintaro atspalvį bei tautiškumo idėją.

Monika Linkytė "Stay" (Lietuva)

Estija. Estė pasirinko modernę klasikinio kostiumo interpretaciją. Šiemet kostiumas neapleidžia savo pozicijų ir vis dar yra populiariausias rūbas tiek darbui, tiek laisvalaikiui. Šiuo atveju kelnių kostiumas puoštas juostomis, sijono stiliaus šleifais ir šiuo metu labai madingomis prakarpomis ties juosmeniu.

„Eurovizijos“ finalo repeticija

Šveicarija. Juodas atlikėjo kostiumas buvo iš skirtingos medžiagos – tai vienintelis būdas, kuriuo juoda gali atrodyti sceniškai. Kelnės iš blizgios juodos, o švarkas – kostiuminės medžiagos, maišytos su gipiūriu, taigi, su permatomais intarpais, kas dabar yra itin madinga.

„Eurovizijos“ finalo repeticija

Lenkija. Nuostabi ombre spalvinio motyvo suknelė, kurioje pereina oranžinė, rausva ir alyvinė spalvos. Pasirodymo eigoje atlikėja transformavo suknelę į mikro ilgio dvispalvę blizgią suknutę. Ši rūbo transformacija – labai populiari „Eurovizijoje“.

„Eurovizijos“ finalo repeticija

Italija. Tokio seksualaus įvaizdžio daugelis siekia, bet nepataiko, o šiuo atveju pataikyta visu 100 procentų. Šalia juodų prigludusių kelnių jis dėvėjo berankovę palaidinę vien iš blizgučių – itin madinga. Taip pat buvo pasipuošęs dviem žiedais.

„Eurovizijos“ finalo repeticija

Kam nepasisekė?

Suomija. Nors suomiui nuo gan anksti buvo prognozujojamas laimėjimas, jo pasirinktas kostiumas buvo tikras nesusipratimas. Pūstos rankovės ir antkakliks, bet apnuogintas ne pats sportiškiausias pilvukas. Be to, tiek jo, tiek šokėjų rūbai – neoniniai, kas savaime labai neskoningas sprendimas.

Käärijä „Cha Cha Cha“ (Suomija)

Slovėnija. Jų įvaizdžiu bandyta pataikyti, tikriausiai, į disko laikus, plačios kelnės, blizgūs ir pasteliniai audiniai... Tačiau visiškai „nusivažiuota“: nė vienas scenos dalyvis nedera tarpusavyje su kitais, medžiagos atrodo pigios ir prastos.

„Joker Out“ „Carpe Diem“ (Slovėnija)

Belgija. Belgas savo pasirodymui pasirinko pūstas rožines kelnes ir baltą švarką. Spalviškai įvaizdis derėjo, tačiau scenai atrodė nepakankamai subrandintas. Pūstos kelnės sudarkė proporcijas ir panaikino bet kokius elegancijos likučius, kokius atlikėjas dar galėjo turėti.

Gustaph „Because of You“ (Beglija)

Visus įvaizdžius galite išvysti galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)