Prancūziško stiliaus renginyje buvo galima sutikti aktores Valdą Bičkutę, Justę Zinkevičiūtę, Liną Bražinskaitę, modelį, drabužių kūrėją Simoną Starkutę, stilistus Viktoriją Šaulytę ir Joringį Šatą, Rytų kovos menų sportininkę Veroniką Montvydienę, daininkę Rasą Kaušiūtę, verslo įvaizdžio konsultantę Alvydą Jasilionytę ir kt. Skambant akordeono muzikai svečiai turėjo galimybę apžiūrėti ką tik sostinės prekybos centre „Panorama“ atsinaujinusį „L'Occitane en Provence“ saloną, rašoma pranešime spaudai.

Renginyje Vilniuje apsilankusios žinomos moterys dalinosi mintimis apie savo pačių puoselėjamus pavasarinius grožio ritualus.

Kaip sakė aktorė, knygų autorė Justė Zinkevičiūtė pavasaris jai kvepia visais gėlių aromatais: „Dievinu gėles ir jų skleidžiamą aromatą.“ Pasak Justės, jos grožio ritualai nesikeičia visus metus, gal tik su šiltesniais orais atsiranda saulės vonios. Įprasti žinomos moters rutualai, tai – miegas, sveika mityba ir kokybiškos priemonės. Kalbant apie prasidėjusį šiltąjį sezoną, J. Zinkevičiūtė norėtų išskirti šias jai bene reikalingiausias grožio priemones. Tai – veido dulksna, kuri yra tikra atgaiva veido odai šiltą dieną. Taip pat moteriai patinka rytą pradėti prausiantis su aromatinga verbenų aromato dušo želė.

Modelis, drabužių kūrėja Simona Starkutė pavasarį labiausiai koncentruojuosi į kūno odos stangrinimo procedūras.

„Dažniau atlieku kūno šveitimą, einu į įvairius įvyniojimus. Labai mėgstu ir aparatines procedūras“, – vardijo pašnekovė. Anot Simonos, žiema ir pavasaris, tai – sezonai, kuomet jos išlaidos grožio priemonėms ir procedūroms ženkliai padidėja. Žiemą Simonai atliekamos lazerinės procedūros, o pavasarį vyksta aktyvus pasiruošimas vasaros sezonui.

Aktorei, psichologei Linai Bražinskaitei pavasaris dvelkia gaiva, žolynais ir bundančios gamtos kvapais. Na, o mėgstamiausi moters aromatai – pakalnučių, vyšnių žiedų, mimozų.

„Keičiantis metų laikams savųjų grožio ritualų nekeičiu, gal tik įvedu vieną kitą papildomą procedūrą ar kosmetikos priemonę. Pavasarį tokia kosmetine priemone tampa intensyvesnis apsauginis veido kremas nuo saulės, – sakė Lina. – Kadangi saulės spinduliai pavasarį gali būti itin kandūs, jau šiuo metų laiku pradedu naudoti plaukų priemones apsaugančias nuo kaitrių saulės spindulių, taip pat kreminę pudrą su didesniu UV filtru bei, kaip jau minėjau, į kosmetikos krepšelį įtraukiu stipresnį apsauginį veido kremą nuo saulės.“

Aktorei Valdai Bičkutei pavasaris kvepia drėgna žeme, gaiviu žalumos kvapu, alyvomis. Pavasario, pasak žinomos moters, didžiausias pokytis – prisiminti priemones su SPF filtrais.

„Po apniukusios žiemos išlindus saulei neišeinu iš namų be šios apsaugos. Rytinį kremą pakeičiu į lengvą serumą, kad nebūtų to jausmo, kad ant veido kažko „per daug“. Lengvas serumas ir apsauginė SPF priemonė – puikus derinys šiltuoju metų laiku“, – sako Valda. Aktorei, „Sidabrinės gervės“ laimėtojai, pavasarį, priešingai negu žiemą, norisi kuo lengvesnių, tartum, nejuntamų priemonių, gaivesnių kvapų. Jeigu Valdai reikėtų išskirti „Top 3“ būdingiausias pavasario priemones, tai būtų: lengvas veido serumas, purškiamas terminis vanduo (arba kvepianti purškiama veido migla), veido bei kūno kremas su SPF50 apsauga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją