Šiandien sužinosite, kaip per mėnesį užauginti plaukus 10 cm.

Kaip užsiauginti plaukus namuose – 5 paprasti patarimai

Plaukams reikia ypatingos priežiūros. Taigi, nekaltinkite dėl prasto plaukų augimo masinės rinkos produkto. Yra keletas dalykų, kuriuos galite padaryti, kad per trumpiausią laiką išspręstumėte savo problemą. Jei domitės, kaip greičiau užauginti plaukus, turite žinoti, kad šampūno ir kondicionieriaus nepakanka, norint pasirūpinti plaukais.

Pirmiausia, jei norite storesnių ir vešlesnių sruogų, verta įsigyti profesionalių produktų. Turėtumėte plaukus iššukuoti, o tada du kartus išplauti šampūnu masažuodami galvą. Tai paskatins svogūnėlius augti. Tada užtepkite kondicionierių ir palikite jį maždaug 15 minučių. Per tą laiką plaukai pasisavins visas naudingas medžiagas, esančias kondicionieriuje. Taip jie taps švelnūs ir šilkiniai.

Po to užtepkite kaukę. Ją taip pat reikėtų palikti 10-15 minučių. Tada plaukus reikia nusausinti rankšluosčiu.

Svarbu: netrinkite juo galvos ir plaukų, nes jie gali būti pažeisti.

Pašalinę drėgmės perteklių, galus patepkite aliejumi ir būtinai naudokite terminę apsaugą. Jei galite išsiversti be plaukų džiovintuvo, taip ir darykite. Venkite karščio formavimo prietaisų. Plaukų džiovintuvai, plaukų garbanojimo žnyplės ir garbanotuvai - tai prietaisai, kurie gali tik traumuoti jūsų plaukus ir neleisti jiems ataugti. Viskas dėl karščio skleidžiamų garų, kurie suminkština viršutiniame plaukų sluoksnyje esantį keratiną. Dėl to apsauginis sluoksnis išgaruoja ir plaukai tampa trapūs.

Nenešiokite plaukų susuktų į tvirtą kuodą.Ne paslaptis, kad pastaruoju metu kuodukai, pynės ir kitos šukuosenos peržengia savo galimybių ribas, o tai gali lemti tik pažeistus plaukus. Siauros pynės problema yra ta, kad bandant suimti plaukus į kuodelį, jie gali ne tik lūžti, bet ir būti išrauti ties šaknimis.

Apkirpkite išsišakojusius galiukus.Stilistai sako, kad prieš pradedant auginti plaukus verta užsukti į grožio saloną. Esą verta kreiptis į grožio specialistą ir atsikratyti išsišakojusių galiukų, kurie tik gadina išvaizdą.

Mityba ir vitaminai

Jei jums įdomu, kaip užsiauginti plaukus per savaitę, bet kuris meistras pasakys, kad tikroji paslaptis slypi mityboje ir vitaminuose. Gerkite daug tyro vandens ir valgykite sveiką maistą, į kurį įeina daug daržovių ir lapinių žalumynų. Atsisakykite kepto, saldaus ir miltinio maisto. Taip pat galite vartoti vitaminus B1, B2, B6, B7, B8, B9 ir B19. Laikydamiesi šių paprastų taisyklių, greitai užsiauginsite sveikus, stiprius plaukus, dėl kurių kasdien jausitės gerai.