Šiemet pirmą kartą „Oskarų“ istorijoje žvaigždės žingsniavo ne raudonuoju, o šampano spalvos kilimu. „Rinkdamiesi šampano, o ne raudonos spalvos kilimą norime būti užtikrinti, kad nebus pralietas kraujas“, – apie praėjusiais metais įvykusį nutikimą, kai vedėjui ant scenos į veidą vožė aktorius Willas Smithas, kalbėjo Jimmy Kimmelas. Kokiomis tendencijomis puošėsi įžymybės?

Metalo blizgesys. Jis populiarus jau ne pirmą sezoną ir beveik visos tokio blizgesio suknias pasirinkusios žvaigždės neprašovė. Elegantiški kirpimai ir žėrintys atspalviai – nepaneigiama elegancija.

Oskarų apdovanojimų svečiai

Dalinis nuogumas – vis dar gana nauja, labai populiari tendencija. Apdovanojimuose buvo akivaizdžiai blogų ir tobulai gerų jos pavyzdžių. Viena viešnia pasirinko fantastiško kirpimo suknelę su iškarpymais, atidengiančią būtent tiek, kiek reikia.

Oskarų apdovanojimų svečiai

Kitos, deja, demonstravo visą nuogą pilvą ar pusnuogę krūtinę, kas tikrai sukūrė neskoningą įvaizdį.

Oskarų apdovanojimų svečiai
Oskarų apdovanojimų svečiai

Permatomos suknelės. Tai yra fantastiškas 2023-iųjų vakarinės aprangos trendas. Tai – ir gipiūrinės suknelės, ir permatomi audiniai, ir kūno linijas atkartojančios kūno spalvos suknelės. Visos šį trendą pasirinkusios žvaigždės pasirodė nepakartojamai.

Oskarų apdovanojimų svečiai
Oskarų apdovanojimų svečiai

Korsetai. Nors tai – absoliučiai deganti šių dienų tendencija, visgi „Oskaruose“ ji liko neišnaudota. Korseto variantą pasirinko tik viena viešnia ir padarė tai itin neskoningai.

Oskarų apdovanojimų svečiai

Tobula žalia – viena geriausių šio pavasario spalvų. Ją pasirinkusi įžymybė atrodė nuostabiai, žalia išryškino jos akis ir odos spalvą.

Oskarų apdovanojimų svečiai

Labai prastai pasirinkta spalva – neoninė. Pora žinomų moterų padarė klaidą ir pasirinko senųjų tendencijų topą – neoninę, per ryškią spalvą. Tai iškart nupigino įvaizdį.

Oskarų apdovanojimų svečiai

Peržiūrėkite visas galerijos nuotraukas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)