Tokias paslaugas pradėjo siūlyti dar vos kelios stilistės. Tai paslaugos, skirtos dirbančiai ar aktyviai gyvenančiai moteriai, kuri neturi pakankamai laiko ilgai ieškoti, ką stilingo įsigyti, planuoti derinius. Šiuo metu Lietuvos mados rinkoje galite įsigyti:

– Pirkinių kalendorių;
– Derinių kalendorių;
– Pirkinių rekomendacinį sąrašą;
– Universalią spintos kapsulę.

Šių paslaugų kainos paprastai yra itin įperkamos, dažnai skirtos ir toms, kurios neturi galimybės įsigyti individualios stilisto konsultacijos. Kainos vyrauja nuo 15 iki 30 eurų. „Delfi“ pasirinko išbandyti stilistės Mildos Glebutės kuriamą aprangos kalendorių. Kalendorių galima užsisakyti vienam mėnesiui arba prenumeruoti trims iš karto.

Vasario mėnesio aprangos kalendoriuje – net 38 puslapiai informacijos. Pradžioje pristatoma, kas tai per produktas. Tai, kad kalendoriuje esantys drabužiai – iš naujų parduotuvių kolekcijų, nereiškia, kad viską turėsite susipirkti iš naujo.

„Panaudokite savo spintoje jau turimus drabužius, kad galėtumėte susikurti pavyzdinius derinius“, – siūloma aprašyme.

Pirmiausia pristatomi rūbai, kurie bus naudojami kalendoriaus deriniuose. Jie yra su aktyviomis nuorodomis – tai yra, paspaudus ant kiekvieno jų esi nukeliamas į internetinę parduotuvę ir siūlomą drabužį. Tad taip, deriniams galima naudoti savo jau turimus rūbus, pritaikyti tai, kas atitinka kalendoriaus idėjas, o galima ir įsigyti, ko trūksta.

Pagrindiniame kalendoriaus lape – tikras kalendorius, it darbotvarkė. Kiekvienoje vasario dienoje – derinio, kuris siūlomas tai dienai, nuotrauka. Iš pradžių maniau, kad kalendorius tuo ir baigiasi, betgi ne.

Skaitant toliau atskirai pristatomi kiekvienas iš 28 derinių. Aprašyta, kodėl jie yra būtent tokie ir kaip pritaikyti siūlomus pasirinkimus.

Labiausiai kalendoriuje patiko tai, kad iš santykinai mažai drabužių (dviejų paltų, suknelės, kelių aksesuarų, aštuonių „viršų“ ir penkių „apačių“) sukurta šitiek daug derinių. Tai įrodo, kad pasirinkus vos kelis savo spintos elementus galima keisti derinius visą mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją